خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوری: فرهنگ کتابخوانی تحریم شدنی نیست- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | جمعه، 29 اردیبهشت 1402 - 14:15
معاون اجرایی رئیس جمهور با حضور در نمایشگاه کتاب گفت: استقبال بی سابقه مردم از نمایشگاه کتاب نشان داد فرهنگ کتابخوانی تحریم شدنی نیست.
كتاب،بازديد،نمايشگاه،نشر،معاون،منصوري،اجرايي،چاپ،رئيس،كتابخو ...

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور با حضور در نمایشگاه کتاب گزارشی از برگزاری نمایشگاه در روزهای گذشته دریافت کرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور از برگزار کنندگان نمایشگاه قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این رویداد بزرگ فرهنگی نقش مهمی در ترویج کتاب و کتابخوانی داشته باشد.
منصوری گفت: استقبال بی سابقه مردم از نمایشگاه کتاب نشان داد فرهنگ کتابخوانی تحریم شدنی نیست.
وی در ابتدا با حضور در غرفه‌های مهرستان، امیرکبیر،انتشارات انقلاب اسلامی، مکتب حاج قاسم، چاپ و نشر بین‌الملل، کتابستان و مؤسسه امام خمینی(ره)، از تازه‌های نشر بازدید و به گفتگو با مسئولان و غرفه‌داران پرداخت.
حین بازدید معاون اجرائی رئیس جمهور از نمایشگاه کتاب تعدادی کتاب از جمله کتاب پونه کوهی که توسط بچه‌های ساکن در مناطق محروم نوشته شده است به وی اهدا شد.
مقصد بعدی معاون اجرایی رئیس جمور، سالن کودک و نوجوان بود.
وی از چندین انتشارات که کتاب‌هایی درباره خداشناسی کودکان، آشنایی کودکان با خدا، فرشتگان و سبک زندگی توحیدی را داشتند، بازدید کرد و از تازه‌های هر نشر اطلاع پیدا کردند.
وی همچنین از غرفه طرح ولایت دانشجویان و فعالین فرهنگی سراسر کشور بازدید کرد و به درد و دل آنان و مشکلاتی که بر سر راهشان است گوش داد.
منصوری در سالن یاس نمایشگاه کتاب به بازدید از نمودارهای اطلاعات راهبردی کتاب به صورت موضوع بندی شده و دیجیتال که بازدید از آن برای عموم آزاد است، پرداخت.
این نمودارها به صورت جزئی، آماری از حجم فروش، تعداد صفحات، میانگین قیمت هر صفحه، میانگین تعداد صفحات، چاپ اول و تجدید چاپ، ترجمه و تألیف و تعداد عنوان هر گروه کتاب از سال 1397 تا 1401 را نشان می‌دهد.
وضعیت شناسی هر حوزه و اشرافیت به نشر هر کشور از کاربردهای این نمودار است.
انتهای پیام/