خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مورایس: قهرمانی را به پرسپولیس تبریک می گویم/ از سقوط مس کرمان ناراحتم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 - 21:44
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: پرسپولیس امروز قهرمان شد و من به این تیم تبریک می‌گویم.
تيم،قهرمان،ليگ،كرمان،مس،تبريك،هواداران

ژوزه مورایس سرمربی تیم فوتبال سپاهان پس از پیروزی در هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال کشور مقابل مس کرمان در نشست خبری اظهار کرد: برای مس کرمان متاسفم که به لیگ یک سقوط کردند.
این موضوع بسیار ناراحت‌کننده است.
خودم را جای آن‌ها می‌گذارم.
باید امروز مقابل یک تیم خوب بازی می‌کردند و با یک برد دراماتیک، ماندن خود در لیگ برتر را جشن می‌گرفتند و من به شخصه از بابت سقوط مس کرمان ناراحت هستیم.
او افزود: آرزو می‌کنم مس کرمان هرچه زودتر به لیگ برتر برگردد؛ مطمئنم مردم شهر کرمان لیاقت داشتن یک تیم خوب را دارند.
از طرفی هم به بازیکنان تیم خودم تبریک می‌گویم که توانستند یک بازی سخت دیگر را به سود خود به پایان ببرند.
من در گام بعدی به هواداران تیم سپاهان تبریک می‌گویم و از آن‌ها تشکر می‌کنم که به ورزشگاه آمدند و از تیم خودشان حمایت کردند و در پایان هم به تیم پرسپولیس که قهرمان لیگ برتر شد تبریک می‌گویم و امیدوارم در فصل آینده لیگ بهتری را شاهد باشیم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به این سوال که پس از پایان بازی هواداران از شما حمایت کردند و شما را تشویق کردند و لقب قهرمان را به شما دادند، نظرتان چیست?
گفت: می‌توانم تنها بگویم که باید به این حس و ابراز علاقه هواداران احترام بگذارم و از آن‌ها تشکر کنم.
هواداران همیشه به ما نهایت احساسات خود را منتقل کردند، اما باید بگویم تیمی که دوم می‌شود قهرمان نیست و پرسپولیس امروز قهرمان شد و من به این تیم تبریک می‌گویم.
مورایس درباره اینکه خیلی از تیم‌ها با ۶۵ امتیاز قهرمان می‌شوند، اما سپاهان دوم شده است، گفت: ما ۶۵ امتیاز کسب کردیم و تیم دوم شدیم، پس فکر نمی‌کنم با ۶۵ امتیاز بتوانیم قهرمان شویم باید امتیازات بیشتری به دست بیاوریم تا عنوان قهرمانی را از آن خودمان کسب کنیم.