خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی آب مشگین شهر امروز برطرف می شود- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 - 14:15
معاون طرح و توسعه آب منطقه ای اردبیل گفت: بر اثر رانش زمین و ترکیدگی لوله انتقال آب در قینرجه، آب در شهرستان مشگین شهر قطع شده بود که امروز وصل می شود.
آب،مصرف،سد،انتقال،طرح

جبرائیل رمضانی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در اردبیل‌ اظهار کرد: میزان مصرف آب آشامیدنی در مشگین‌شهر 300 لیتر بر ثانیه است که این میزان مصرف آب در تابستان به بالای 400 لیتر در ثانیه می‌رسد که ضروری است شهروندان از مصرف بی‌رویه آب خودداری کنند.
وی تصریح کرد: در صورت مصرف بی‌رویه آب در تابستان امسال جیره‌بندی آب در شهرستان مشگین‌شهر محتمل است.
معاون طرح و توسعه آب منطقه‌ای اردبیل گفت: به دلیل ترکیدگی لوله ناشی از رانش زمین هم اکنون آب در مشگین‌شهر قطع شده که تلاش می‌کنیم امروز خط آبرسانی این شهرستان ترمیم شود.
رمضانی افزود: لوله‌های انتقال آب مشگین‌شهر به دلیل موقعیت جغرافیایی این منطقه بارها شکسته و دچار آسیب‌ شده بودند که‌ مورد ترمیم و بازسازی قرار گرفت و ضروری است این لوله‌های خط انتقال تقویت شده تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
معاون طرح و توسعه آب منطقه‌ای اردبیل خاطرنشان کرد: برای تأمین آب آشامیدنی مشگین‌شهر تا سال 1425 اجرای طرح آبرسانی از سد «اهلمان» هم در دستور کار قرار گرفته و پیگیر هستیم 6 میلیون متر مکعب آب با اخذ ردیف اعتباری از سد «اهلمان» به سد «احمدبیگلو» انتقال داده شود.
انتهای پیام/131/.