سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۲ لایروب در خلیج گرگان/ پیشرفت فیزیکی به ۸۰ درصد رسید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 - 09:29
گرگان- مدیر بنادر و دریانوردی گلستان از استمرار لایروبی خلیج گرگان و پیشرفت ۸۰ درصدی کانال آشور رسید.
لايروبي،خليج،فاز،بندرتركمن

نورالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: لایروبی خلیج تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیر بنادر و دریانوردی گلستان افزود: عملیات لایروبی خلیج در ۱۰ فاز تعریف شده و حوضچه بندرترکمن هم در فاز ۱۰ با دو رویکرد ریل پایه و گردشگری دریایی در حال لایروبی است.
وی بیان کرد: امیدواریم در سفر دوم رئیس جمهور شاهد افتتاح لایروبی کانال آشور خلیج گرگان و همزمان لایروبی حوضچه در بندرترکمن هم باشیم.
عباسی با بیان اینکه در فاز اول لایروبی خلیج گرگان، کانال آشور در دستور کار قرار گرفته است، گفت: تاکنون ۸۹۱ هزار و ۱۲۵ متر مکعب لایروبی انجام شده و ۱۲۴ هزار و ۱۷۶ متر مکعب دایک اجرا شده است.
طبق گفته وی دو عدد لایروب، ۲۶ کمپرسی، ۱۹ بیل مکانیکی، هفت دستگاه لودر و سه دستگاه بلدوز در حال حاضر فعال هستند.