خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

النخاله: رزمندگان ما در نبرد اخیر به خوبی انجام وظیفه کردند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 22:28
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با اشاره به اینکه نبرد با صهیونیست‌ها در دو جبهه سیاسی و میدانی بود، گفت رزمندگان مقاومت به خوبی از عهده این کار برآمدند.
فلسطين،نبرد،حرف،رزمندگان،تحميل

زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: رزمندگان ما در جریان نبرد "انتقام خون آزادگان" به خوبی انجام وظیفه کردند و سختی کشیدند وتوانستیم فرمول توافقی قوی را تحمیل کنیم و حرف به حرف آن را به دقت نوشتیم.
به گزارش فلسطین الیوم، وی تاکید کرد مردم ما در نبرد "انتقام خون آزادگان" با اراده خود و اراده فرزندانشان و اراده همه گروه‌ها مبارزه کردند.
النخاله افزود: نبرد در دو جبهه سیاسی و میدانی بود و رزمندگان ما به خوبی از عهده این کار برآمدند و ما نسخه توافقی قوی را (بر دشمن) تحمیل کردیم.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد آیا می‌دانید چگونه به این فرمول و سازوکار دست یافتیم؟
زیرا ما حرف به حرف آن را با دقت نوشتیم.
زیاد النخاله اظهار داشت: در این نبرد رزمندگان ما و فرماندهانشان عملکرد خوبی داشتند و نماینده شایسته و بهترین برای ملت فلسطین بودند.
وی با بیان اینکه خون همین شهدا بود که چنین معادله قوی را بر دشمن تحمیل و این دستاورد را محقق کرد تصریح کرد: وحدت ملت فلسطین تضمین اساسی برای ادامه مسیر آزادی است.
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی از رهبران و فرماندهان گروه‌ها و گردان‌های فلسطینی قدردانی کرد و گفت: ان شاء الله پیروزی در پی پیروزی محقق خواهد شد.