«آغاز پایان» در نوبت انتشار است/ راهبرد جمعیتی آزادسازی قدس
کتاب «آغاز پایان» آخرین اثر پژوهشی صالح قاسمی که به موضوع بررسی راهبردهای جمعیتی آزادسازی قدس و نابودسازی اسرائیل می پردازد، به زودی منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «آغاز پایان» آخرین اثر پژوهشی صالح قاسمی که به موضوع بررسی راهبردهای جمعیتی آزادسازی قدس و نابودسازی اسرائیل میپردازد، در نوبت انتشار قرار گرفت.
«صالح قاسمی» درباره این کتاب به خبرنگار مهر گفت: از آن جایی که بنده سالهاست روی تحولات جمعیتی ایران، دنیای اسلام و جهان کار میکنم، موضوع جمعیت فلسطین همیشه جزو دغدغههای اصلی من بوده و همیشه نیم نگاهی به تحولات جمعیتی فلسطین و رژیمصهیونیستی داشتم.
اما از وقتی که رهبر معظم انقلاب موضوع نابودی ۲۵ ساله رژیم صهیونیستی را مطرح کردند و بنده هم از منظر خودم و در واقع از عینک خودم پدیده را مورد بررسی قرار دادم و به این نتیجه رسیدم که به طور جدی موضوع آزادسازی قدس و تحقق آرمان فلسطین آزاد و به عبارت دیگر نابودسازی رژیم جعلی اسرائیل، علاوه بر راهبردهای نظامی، اقتصادی، سیاسی و غیره، راهبردی کاملاً مشخص و مدون جمعیتی میتواند داشته باشد.
دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت ادامه داد: اگر یک هماهنگی و هم افزایی درستی در برآیند رفتارهای جمعیتی فلسطینیان اتفاق بیفتد بنده قائلم که تا سال ۲۰۴۰ رژیم صهیونیستی از درون و با تحولات جمعیتی متلاشی خواهد شد.
لذا حدود دو سال روی این کتاب کار کردم.
عنوان آن شد «آغاز پایان» و این کتاب الان آماده و صفحه آرایی شده و مجوز هم گرفته و در نوبت انتشار است.
نویسنده مجموعه «جنگ جهانی جمعیت» سپس گفت: بنده به فضل پروردگار در این کتاب در چند فصل موضوع تحولات جمعیتی فلسطینیان و صهیونیستها را بررسی کردم.
در یکی از فصلها شاخصهای جمعیتی جمعیت مسلمانان فلسطینی بررسی شده؛ در فصل دیگر شاخصهای جمعیتی یهودیان صهیونیست؛ در یکی از فصلها چالشها و سیاستهای جمعیتی صهیونیستها بررسی شده و در فصل دیگری موضوع راهبردهای علمی و همین طور عینی و عملیاتی برای آزادسازی قدس مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: از جمله مهمترین راهبردهایی که ارائه کردیم این است که اولاً فلسطینیان عزیز و مسلمانان فلسطینی باید مقوله فرزندآوری را از یک رفتار شخصی به یک اقدام ایدئولوژیک و استراتژیک تبدیل کنند و بدانند که با جهاد مقدس فرزندآوری، تحقق آرمان فلسطین آزاد را تسریع خواهند کرد.
پیشنهاد روشن ما این بوده که امروز باید مردان و زنان فلسطینی فرزندآوری را بزرگترین و اصلی ترین جهاد مقدس پیش روی خودشان بدانند.
صالح قاسمی همچنین اظهار کرد: همچنین پیشنهاد دیگر ما این است که باید از مهاجرت فلسطینیان از داخل مرزهای اشغالی، از کرانه باختری و از نوار غزه به خارج از فلسطین جداً پرهیز کرد.
در عین حال باید زمینه بازگشت فلسطینیان آواره ای که در اردوگاهها و یا در کشورهای همسایه ساکن هستند، فراهم شود.
بنده قائلم این حرکت جمعه بازگشت که یک سال است در غزه دارد اتفاق میافتد باید هدفمند تر، مشخصتر و با اهداف روشنتری دنبال شود و باید با سیل جمعیت مردم غزه، رژیم صهیونیستی را در هم فرو ریخت.
وی اضافه کرد: راهبرد دیگری که اشاره شده این است که به نظر میرسد یهودیان صهیونیست توطئههای برای تفکیک جمعیت مسلمانان و یهودیان داشته باشند.
بخشی از این مسأله در این معامله قرن دیده شده است.
این تفکیک به هیچ وجه نباید پذیرفته بشود و باید فلسطینیان و مسلمانان عزیز در همه جای گستره وسیع فلسطین ساکن بمانند و علاوه بر راهبردهای دیگر به راهبرد جمعیتی برای آزادسازی قدس هم بیاندیشند و البته راهبردهای دیگری که شرح کتاب آمده است.
صالح قاسمی خاطرنشان کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب این افق ۲۵ ساله نابودی اسرائیل را از چه منظرهای مورد توجه قرار داده اند، آیا ایشان توجهی به تحولات جمعیتی اسرائیل داشته اند یا خیر، من قضاوتی ندارم.
اما اعتقاد دارم حتماً با اشرافی که از معظم له میشناسم این موضوع را مد نظر داشتند.
واقعیت این است که تحولات جمعیتی اسرائیل بسیار معنادار و محسوس است.
به این معنی که میزان مهاجرت یهودیان جهان به اسرائیل به طرز بسیار معناداری کاهش پیدا کرده و در عین حال میزان مهاجرت معکوس یهودیان از اسرائیل به کشورهای خودشان نیز به طور بسیار محسوسی افزایش پیدا کرده است.
وی سپس گفت: همچنین یهودیان ساکن در مرزهای اشغالی یعنی صهیونیستها در رفتار فرزندآوری خودشان دچار یک دگرگونی شده اند و برخلاف عده کمی که آنها را یهودیان افراطی یا اولترا ارتدوکس مینامیم و خود یهودیان آنها را حریدیم مینامند، منهای این عده اقلیت که فرزندآوری بالایی دارند، اکثریت یهودیان جامعه جعلی رژیم صهیونیستی فرزند آوری شأن بسیار پایین است و سیر سالمندی در این کشور رشد شتابانی دارد و قطعاً از این منظر میتوانیم موضوع را به شکل یک راهبرد ببینیم.
صالح قاسمی در ادامه عنوان کرد: درباره تحولات جمعیتی مردم مسلمان فلسطین و یهودیان صهیونیست و مقایسه آنها به دادههای بسیار جالب توجهی رسیدیم.
نکته اول اینکه از بعد از اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۶ که در مرزهای اشغالی منجر به برتری جمعیتی یهودیان شد و از آن تاریخ اکثریت جمعیتی با یهودیان بود اما ما در سال ۲۰۱۷ یعنی دو سال پیش پدیدهای رو شاهد بودیم در تحولات جمعیتی فلسطین اعم از مرزهای اشغالی کرانه باختری و نوار غزه که من اسم آن را گذاشته ام: پیچ تاریخی جمعیت در فلسطین.
به این معنی که در سال ۲۰۱۷ جمعیت کل مسلمانان فلسطینی با جمعیت یهودیان صهیونیست برابر شد و پیشی گرفت و از ۲۰۱۷ به این طرف مجموع فلسطینیان کرانه باختری، مرزهای اشغالی و نوار غزه بیش از جمعیت یهودیان صهیونیست است.
وی افزود: با توجه به اینکه شاخصهای جمعیتی مسلمانان فلسطینی اعم از نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری یعنی میزان فرزند آوری زنان فلسطینی و میانگین سنی در بین مسلمانان بسیار نسبت به یهودیان صهیونیست بالاتر است، این بالاتر بودن شاخصهای جمعیتی و این پیشی گرفتن جمعیت کل مسلمانان حاکی از این است که تحولات جمعیت در آینده فلسطین بسیار تعیین کننده خواهد بود.
اتفاقاً بسیاری از صاحب نظران و اندیشمندان صهیونیست هم از جمله اصلی ترین دغدغههای خودشان این موضوع تحولات جمعیت است و آن را مطرح میکنند.
صالح قاسمی سپس گفت: این ماجرای معامله قرن که در دستور کار ایالات متحده و رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع عربی قرار گرفته اشاره و توجهی است به تحولات جمعیتی فلسطین.
به این معنی که رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت ایالات متحده و کشورهای عربی بخشی از فلسطین را و در واقع بخشهایی از صحرای سینا را تقدیم کند و اختصاص بدهد به مسلمانان فلسطینی و انبوه جمعیت جوان فلسطینیان را در واقع محصور و محدود کند و از این طرف بیت المقدس و سمت شمال فلسطین را به صورت اختصاصی برای یهودیان نگه دارد تا بتواند از خطر اضمحلال جمعیتی خودش در امان بماند.
در حالی که امروز با وجود اینکه فلسطینیان در همه جای مرزهای اشغالی و همین طور در کرانه باختری و نوار غزه حضور دارند این برتری جمعیتی در آینده روند زوال رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.
وی همچنین تأکید کرد: در طول تاریخ یکی از مؤلفههای اقتدار تمدنی و پیشران تمدنها و قدرتهای بزرگ جهان مسئله جمعیت بوده است.
اصلاً این طور نیست که ما در دنیا ابرقدرتی را دیده باشیم که با وجود جمعیت کم به یک تمدن پویا و به یک قدرت منطقهای و بین المللی تبدیل شود.
ضمن اینکه ما امروز شاهد هستیم همچنان که تمدن پویای اسلام با تکیه بر جوانی جمعیت در حال گسترش و حتی فتح مناطق زیادی از اروپا و آمریکا و آسیای دور و بسیاری از مناطق دیگر جهان است، قدرت و تمدنهای رقیب با اسلام یعنی تمدن غربی و لیبرال هم به دنبال تقویت قدرت جمعیتی و ساختارهای جمعیتی خودش برای حفظ بقای خودش است.
بسیار بدیهی است که جمعیت یکی از مؤلفههای قدرت و بقای تمدنها در جهان بوده و خواهد بود.
صالح قاسمی در پایان گفت: همچنان که غرب از حدود ۷۰ سال گذشته تحولات جمعیت جهان را بسیار دقیق رصد کرده و در مدیریت رفتار فرزندآوری مردم جهان مداخله کرده، امیدوارم که اندیشمندان، نخبگان و صاحب نظران دانشگاهی و حوزوی و سیاسیون، اهمیت تحولات جمعیت در آینده جوامع و تمدنها را فهم کنند و به این درک برسند و همچنان که نسبت به تحولات جمعیت فلسطین ما این نکات را عرض کردیم حرفهای زیادی در رابطه با آینده تحولات جمعیتی کشور خودمان داریم.
این هم مستلزم این است که یک گفتمان مشترک عمومی در این رابطه ایجاد شود.