خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمپ شهربازی های غیر استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 15:42
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تشدید بازرسی ها و پلمپ شهربازی های غیر استاندارد خبر داد.
بازي،استاندارد،وسايل،شهرها،مجوز،اداره،فعاليت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، فرزاد بابکان پور امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شروع تعطیلات چند ماهه دانش آموزان و استفاده بیش از پیش خانواده‌ها از پارک‌ها و وسایل بازی در شهرها برای سرگرمی و اوقات فراغت کودکان و نوجوانان باید فقط وسایل و دستگاهایی که مجوز استاندارد دارند، اجازه فعالیت داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه راه اندازی شهربازی ها ملزم به تایید اداره استاندارد است، افزود: شهرداری ها به عنوان یکی از دستگاه‌های خدمات رسان موظف به تامین ایمنی تجهیزات تفریحی و وسایل بازی در شهرها هستند.
بابکان‌پور تاکید کرد: شهرداری‌های استان با هماهنگی اداره استاندارد برای ایمن سازی وسایل بازی اقدامات لازم را بعمل آورند و باید تا تاییدیه نهایی از بازگشایی و راه اندازی وسایل بازی در پارک‌ها و شهربازی‌ها جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه برخی از دستگاه‌های بازی به صورت خصوصی در پارک‌ها و نقاط مختلف شهرها در حال ارائه خدمات هستند نیز باید تایید استاندارد را داشته باشند، ادامه داد: برای جلوگیری از بروز هر گونه حادثه باید بحث مسائل ایمنی و توجه به استاندارد وسایل بازی خصوصی توسط مسئولین فضای سبز پارک‌ها و یا گردانندگان شهرها بازی صورت گیرد.
بابکان‌پور خاطرنشان کرد: هرگونه تجهیز بازی برای فعالیت باید مجوز استاندارد داشته‌ باشد و ضروری است شهرداری‌ها با همکاری اداره کل استاندارد شهربازی‌ها را مورد بازرسی قرار دهند و از فعالیت تجهیزات فاقد مجوز جلوگیری کنند.
انتهای پیام/ن