خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دختران امروز مادران آینده ایران اسلامی هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 11:13
کرج- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز گفت: دختران امروز مادران آینده ایران اسلامی هستند که باید با همت و تلاش خود در ترویج فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده نقش‌آفرینی کنند.
دختران،اسلامي،همت،دختر،اجتماعي،روز،معصومه

به گزارش خبرنگار مهر، سیف‌الله اسداللهی صبح چهارشنبه جشن روز دختر کرج که به مناسبت ولادت کریمه اهل بیت (ع) حضرت معصومه (س) و روز دختر در سالن شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، اظهار کرد: دختران سرزمین ایران اسلامی با الگو قراردادن حضرت معصومه (س) در زندگی خواهند توانست ارزش‌های والای انسانی و اجتماعی را برای خود کسب کنند.
وی قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این مراسم تصریح کرد: دختران امروز، مادران آینده ایران اسلامی هستند که باید با همت و تلاش خود ضمن ترویج فرهنگ اسلامی و تربیت نسل آینده، نقش خود را در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ایفا کنند، زیرا نظام‌مقدس جمهوری اسلامی این بستر را فراهم آورده است تا همه دختران و بانوان با تلاش و همت خود بتوانند به آنچه شایسته آن هستند، دست یابند.
گفتنی است در جشن روز دختر که به همت اداره کل امور بانوان استانداری البرز و سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج برگزار شد، از دختران نخبه در حوزه‌های مختلف علمی، هنری و غیره تقدیر بعمل آمد.