خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روابط ایران و آژانس بر اساس پادمان و ان‌پی‌تی برقرار است

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 10:45
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مسئولیت موضوع مذاکرات بر عهده گروه ۵+۱ است و روابط ایران و آژانس بر اساس پادمان و ان‌پی‌تی برقرار است و نظارت‌ها نیز ادامه دارد.
آژانس،اتمي،انرژي،گروسي،برقرار

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره با اظهارات رافائل گروسی مبنی بر اینکه رسیدن به تعیین تکلیف در برجام بعید به نظر می‌رسد، با تاکید بر اینکه آژانس مسئول مذاکرات نیست، گفت: مسئولیت موضوع مذاکرات بر عهده گروه ۵+۱ است.
روابط ایران و آژانس بر اساس پادمان و ان‌پی‌تی برقرار است و نظارت‌ها نیز ادامه دارد.
وی افزود: هیچ خدشه‌ای به این مسائل وارد نشده و خللی به وجود نیامده است، بنابراین همکاری‌ها تداوم دارد.
در بحث برجام، آژانس انرژی اتمی طرف مذاکره نیست.
اسلامی اظهار کرد: گروسی از همکاری با ایران ابراز رضایت کرده و نسبت به بازگشت برجام اظهار امیدواری کرده است.
نکته مهم این است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طرف مذاکره ما در برجام نیست.
وی ادعای بلومبرگ مبنی بر کاهش میزان نظارت‌ها را رد کرد و افزود: خیر؛ چنین چیزی نیست روابط میان تهران و آژانس طبق بیانیه تهران برقرار است.
در حال تکمیل