خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید مقامات ایرانی و افغان بر تقویت مراودات فرهنگی و رسانه ای- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 10:16
در دیدار معاون سفارت ایران در کابل با سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان بر تقویت مراودات فرهنگی و رسانه ای میان دو کشور تأکید شد.
فرهنگي،خيرالله،خيرخواه،مرتضوي،مولوي

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در دیدار سید حسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل با مولوی خیرالله خیرخواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان بر تقویت مراودات فرهنگی و رسانه‌ای میان دو کشور تأکید شد.
حساب توئیتری سفارت ایران در کابل با انتشار خبر سید حسن مرتضوی و مولوی خیرالله خیرخواه نوشت: «در دیدار آقای مرتضوی معاون سفارت با مولوی خیرالله خیرخواه سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در مورد همکاری‌های فرهنگی و رسانه ای تبادل نظر شد.
در این ملاقات تقویت روابط فرهنگی بین دو کشور و تبادل هیئت‌های فرهنگی، دینی و رسانه‌ای مورد تأکید قرار گرفت».
گفتنی است تأکید مقامات تهران و کابل در مورد همکاری‌های رسانه‌ای در حالی انجام می‌شود که آبان‌ماه سال گذشته، عبدالواحد ریان، رئیس خبرگزاری باختر در مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا و اقیانوسیه در تهران گفته بود کشورهای ایران و افغانستان متأثر از تهاجم فرهنگی غرب‌اند و نقش رسانه‌ها را در مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب موثر دانسته بود.
انتهای پیام/.