خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین جلسه دبیرخانه کارگروه ساماندهی مدولباس سال ۱۴۰۲ برگزار شد

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 - 08:57
نخستین جلسه شورای علمی دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس در سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
مد،لباس،كارگروه،مربوطه،شورا

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه نخست شورای علمی دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس در سال ۱۴۰۲ با حضور اعضای شورا روشنک داوری، مریم مونسی، صغری اسدی، محبوبه الهی، میلاد افشین منش و حسام جندقی برگزار شد.
در این نشست موضوعات و مسائل مهمی همچون پژوهش‌های راهبردی حوزه مد و لباس، فقدان ارتباط مؤثر دانشگاه و صنعت مد و لباس، سایزینگ بومی، حمایت از پژوهشگران حوزه مد و فشن و برگزاری کارگاه‌های مربوطه بررسی گردید.
همچنین در پایان دو طرح ارائه شده توسط گروه‌های متقاضی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
این شورا به صورت ماهانه با حضور دبیر، مسئول واحد علمی، پژوهشی و نوآوری کارگروه و کارشناسان مربوطه برگزار می‌شود.