خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یاسوج خنک ترین شهر در کهگیلویه و بویراحمد شد/ ثبت دمای ۶.۸ درجه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 اردیبهشت 1402 - 12:42
یاسوج_ سرپرست پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهر یاسوج با کمینه دمای ۶.۸ درجه سانتی گراد در ۲۴ ساعت گذشته خنک‌ترین نقطه استان شد.
استان،سانتيگراد،هواشناسي،دماي

ولی بهره مند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس بررسی وضعیت هوای ۲۴ ساعته گذشته استان، شهر لنده با بیشینه دمای ۳۵.۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر یاسوج با کمینه دمای ۶.۸ درجه سانتیگراد خنک‌ترین نقطه استان شد.
بهره‌مند با بیان اینکه با بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی جو استان برای امروز و فردا صاف تا کمی ابری پیش بینی می‌شود، اظهار کرد: برای امروز و ساعتی از آن شاهد افزایش سرعت وزش باد و گاهی تندباد لحظه‌ای خواهیم بود.
سرپرست پیش بینی هواشناسی استان گفت: از روز پنجشنبه شاهد افزایش ابرنا کی در استان آسمان بوده که متعاقب آن برای روزهای جمعه و شنبه در برخی از نقاط استان ناپایداری‌هایی به شکل رگبار و رعد و برق مورد انتظار است.