خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نارضایتی مردم کرمانشاه از کیفیت نان/مشکلات نانوایان پیگیری می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 اردیبهشت 1402 - 08:57
کرمانشاه- سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به نارضایتی مردم این شهر از کیفیت نان، گفت: نانوایان باید برای افزایش کیفیت نان تلاش کنند.
كرمانشاه،نان،نانوايان،كيفيت،صنف،پخت،آرد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا آمویی شامگاه دوشنبه در دیدار جمعی از نانوایان شهر کرمانشاه، اظهار کرد: نان کرمانشاه در سال‌های گذشته حتی در کشور به کیفیت مناسب شناخته شده بود اما اکنون کیفیت پایین نان پخت شده سبب نارضایی مردم شده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مردم از کیفیت نان در کرمانشاه شکایت دارند، افزود: صف‌های طولانی، عدم نصب تابلویی برای اعلام ساعات کار نانوایی و روزهای تعطیل نانوایان بخش‌های دیگر گلایه‌های شهروندان کرمانشاهی از این صنف است.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه بخشی از وضعیت کنونی پخت نان در کرمانشاه را به عواملی متعددی همچون هزینه دستمزد کارگران، میزان سهمیه آرد نانوایان، کیفیت آرد کارخانه‌ها و… مربوط دانست.
آمویی با تأکید بر اینکه نانوایان باید برای کسب رضایت عموم مردم تلاش کنند، تصریح کرد: مجموعه مدیریتی استان به دنبال کاهش مشکلات این صنف است و بر این اساس کمیته‌ای برای بررسی وضعیت نان در کرمانشاه تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه تمامی مطالب بیان شده توسط نمایندگان نانوایان در این جلسه پیگیری خواهد شد، بیان کرد: امیدواریم با رسیدگی به این مطالبات، دغدغه‌های این صنف برطرف شود و این اقدامات به افزایش کیفیت نان و کاهش نارضایتی مردم در کرمانشاه منجر گردد.