باسکول های مراکز خرید گندم کهگیلویه و بویراحمد استاندارد سازی شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 - 17:06
یاسوج_ مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: باسکولهای تمام مراکز خرید تضمینی گندم استان کالیبره و استاندارد سازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بخش شجاعی ظهر دوشنبه در بازدید از مراکز خرید تضمینی گندم، افزود: فعال سازی تمام مراکز خرید تضمینی گندم هدفگذاری شده و استاندارد سازی با تاکید بر کالیبره سازی باسکولها و ضدعفونی انبارها انجام شده است.
شجاعی با بیان اینکه تعاون روستایی چهار مرکز تضمینی گندم دارد، عنوان کرد: پوشش خرید گندم و کلزا را در دو مرکز را خواهیم داشت.
مدیرکل تعاون روستایی استان به اهمیت مدیریت شکل گرفته در تولید، برداشت و خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: شروع برداشت محصول گندم استان از شهرستان بهمئی بوده و مراکز خرید نیز فعالیت خود را شروع کرده اند.
شجاعی نقش خرید تضمینی گندم در کاهش واسطه گری را محسوس دانست و گفت: کشاورزان برای کاهش قاچاق گندم و فعالیت دلالان، گندم تولیدی را به مراکز خرید تضمینی تحویل دهند.