خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایگاه دوم خراسان شمالی در استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 - 15:06
بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی از نظر استفاده مجازات جایگزین حبس در کشور رتبه دوم را دارد و سعی داریم این روند را ادامه دهیم.
حبس،جايگزين،خراسان،شمالي

حجت الاسلام رضا براتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استفاده از مجازات جایگزین حبس در برخی موارد می‌تواند به نفع مردم و جامعه باشد.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی ادامه داد: خراسان شمالی از نظر استفاده مجازات جایگزین حبس در کشور رتبه دوم را دارد و سعی داریم این روند را ادامه دهیم.
وی افزود: در ۱۳ درصد مجموع کل دادنامه دارای محکومیت کیفری در سال گذشته، مجازات‌های جایگزین حبس اعمال شده است.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: در مواردی که اعمال مجازات‌های جایگزین حبس به علت وجود موانع قانونی امکان پذیر نیست، ترتیباتی اتخاذ شود تا افراد واجد شرایط قانونی بتوانند ادامه دوران محکومیت خود را از طریق پابند الکترونیک خارج از زندان، سپری کنند.