خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احقاق حق آبه ایران از هیرمند پیگیری می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 22:40
محرابیان گفت: پیگیری حقابه هیرمند از اولویت‌های مهم دولت در سیستان و بلوچستان است و در این رابطه دولت همه تلاش خود را به کار خواهد بست.
مسئله،آب،هيرمند،نيرو،شرق

وزیر نیرو:
علی‌اکبر محرابیان با اشاره به اقدام‌های انجام شده به منظور پیگیری اجرای معاهده هیرمند گفت: مسئله تامین آب شرق کشور از ابتدای فعالیت دولت مردمی یکی از مهمترین دستور کار‌های فعالیت بوده و تلاش شده با توسعه زیرساخت و تامین منابع به سمت حل مسئله پیش برویم.
وی در باره اهمیت تامین آب بر اساس معاهده هیرمند گفت: پس از دستور رئیس جمهور به منظور تسریع در روند حل مسئله شرق کشور، فردا (دوشنبه) جلسه‌ای مهم با حضور همه دستگاه‌های ذی‌ربط با محوریت پگیری حقابه قانونی هیرمند برگزار می‌شود.
وزیر نیرو ادامه داد: تصمیم‌های مهمی در خصوص حل مسئله آب شرق کشور در این جلسه گرفته خواهد شد.
محرابیان خاطرنشان کرد: دولت همه ابزار‌های خود به منظور احقاق حقوق مردم ساکن در شرق کشور را به کار بسته و در این مسیر از هیچ تلاشی تا احقاق کامل حقوق مردم ایران فروگذار نخواهد کرد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین دستور کار‌های حوزه دیپلماسی آب وزارت نیرو، مسئله پیگیری معاهده هیرمند میان ایران و افغانستان بوده و در این مسیر، تاکنون جلسه‌های مستمر کمیساری آب در کنار سفر وزیر نیرو به افغانستان برای این مسئله انجام شده و تلاش‌ها برای احقاق حقوق ایران ادامه دارد.