خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان باختگان حادثه آتش سوزی قنوات به ۳ نفر رسید

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 22:13
قم- در حادثه آتش سوزی گسترده کارگاه تولیدی چسب در قنوات از توابع استان قم ۳ نفر جان خود را از دست دادند.
آتش،حادثه،سوزي،محل،قم

به گزارش خبرنگار مهر، آتش سوزی گسترده در کارگاه تولیدی چسب حوالی ساعت ۱۷:۳۰ روز یکشنبه در قنوات از توابع استان قم رخ داد که به دنبال این حادثه عوامل آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
در همجواری محل حادثه مخازن تینر و گازوئیل وجود داشته که به همین دلیل برای جلوگیری از سرایت آتش به این مراکز ۱۰ تیم عملیاتی و ۴۰ آتش نشان از شهر قم و قنوات به محل آتش سوزی اعزام شدند تا مانع از گسترش آتش سوزی شوند.
بنابر اعلام اورژانس ۱۱۵ قم، متأسفانه در این حادثه یک جوان ۱۸ ساله و همچنین دو کودک جان خود را از دست دادند.
نیروهای اورژانس با حضور در محل حادثه دو مصدوم دیگر را به مراکز درمانی انتقال دادند.
در عملیات اطفا این حریق گسترده، به دلیل وزش باد شدید کار برای نیروهای آتش نشان سخت شده و با گذشت چندین ساعت از آغاز آتش سوزی تلاش‌ها برای مهار کامل حریق ادامه دارد.