سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف لنج صیادی حامل 40 هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش - اخبار جزایر خلیج فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 17:13
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش گفت: با تلاش و هوشیای نیروهای این پایگاه یک محموله 40 هزار لیتری سوخت قاچاق در آب های این جزیره کشف و توقیف شد.
كيش،مرزي،سوخت،قاچاقچيان،قاچاق،ورود،درياباني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، سرهنگ علی اصغر جمالی ‌اظهار داشت: کشف این محموله سوخت قاچاق هنگام کنترل نوار مرزی توسط نیروهای پایگاه دریابانی کیش از یک فروند لنج صیادی انجام شده است.
وی با بیان اینکه قاچاقچیان در حال گذر از مرز و ورود به آبهای مرزی کشورهای حاشیه خلیج فارس بودند، افزود: با هوشیاری و سرعت عمل ماموران قاچاقچیان در انتقال محموله 40 هزار لیتری سوخت ناکام ماندند.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش بیان داشت: در جریان این عملیات دو نفر از خدمه نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
جمالی با اینکه قاچاق سوخت به اقتصاد و تولید ملی ضربه وارد می‌کند، تصریح کرد: قاچاقچیان پس از جمع آوری سوخت در شب با حضور در نقطه صفر مرزی و ورود به آب‌های مرزی کشور‌های حاشیه خلیج فارس اقدام به فروش سوخت‌های قاچاق به شناور‌های خارجی می‌کنند.
وی تاکید کرد: مرزبانان جزیره کیش در راستای تحقق شعار امسال ،در تلاش هستند تا از خروج سرمایه‌های ملی کشور و ورود کالاهایی که به اقتصاد مملکت ضربه وارد می‌کند با همه توان جلوگیری کنند.
انتهای پیام/7558/.