خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای 3 شهر صنعتی استان مرکزی در وضعیت ناسالم قرار گرفت- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 16:15
رئیس امور آزمایشگاه های محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای 3 شهر صنعتی استان مرکزی در وضعیت ناسالم قرار گرفت.
استان،هوا،آلودگي،اراك،هواي،مركزي،عدد

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شهر اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که سال گذشته 138 روز ناسالم و امسال نیز با چندین روز آلوده روبه‌رو بوده است، در چند سال اخیر آلودگی هوا به ویژه در کلانشهرها به معضل جدی تبدیل شده و علاوه‌ بر زندگی سخت در کلانشهرها، آلودگی هوا نیز بر این دشواری می‌افزاید و عرصه را بر ریه‌ها سخت‌تر می‌کند.
هوای اراک در حالی که ابتدای امسال را پاک گذرانده این روزها با آلودگی هوا روبه‌رو است به طوری که رئیس مرکز پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی از آلودگی سه شهر صنعتی استان مرکزی یعنی اراک به عنوان مرکز استان، ساوه دومین شهرستان صنعتی و بزرگ استان و شازند به عنوان شهر صنعتی صنایع بزرگ نفتی استان خبر داد.
علیرضا محرابیان، رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به وضعیت هوای شهرهای استان مرکزی، اظهار داشت: براساس آمار به دست آمده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در ظهر امروز کیفیت هوای اراک در 24 ساعت اخیر تا ظهر امروز عدد 115 به معنای هوای ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌داد.
وی افزود: با افزایش آلایندگی هوا در ظهر امروز شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای اراک به عدد 164 رسید که نشانگر کیفیت هوای ناسالم برای تمام گروه‌های سنی است.
رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: آلاینده عامل آلودگی هوا، ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در شهرهای استان بوده به طوری که در شهر ساوه نیز شاخص لحظه‌ای کیفت هوا به عدد 147 و در شازند به عدد 138 رسید که این بیانگر آلودگی هوا برای گروه‌های حساس جامعه است.
انتهای پیام/711/