تعطیلی نانوایی ها در یزد باید با مصوبه کارگروه آرد و نان باشد/مشکلی در تامین آرد نیست- اخبار یزد - اخبار استانها تسنیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با اشاره به لزوم جلوگیری از ایجاد صفوف طولانی در نانوایی ها گفت: تعطیلی یا پلمپ نانوایی ها حتما باید با مصوبه کارگروه آرد و نان باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید مسعود عظیمی بعد از ظهر امروز در نشست کارگروه آرد و نان یزد با اشاره به اینکه پس از ایام نوروز وضعیت نانواییها در شهر خوب بوده اظهار داشت: الان چند روزی است که شاهد وجود صف در نانواییهای شهر هستیم.
وی با اشاره به اینکه در برخی خیابانها چند نانوایی نزدیک به هم فعالیت میکنند خاطرنشان کرد: با این وجود برخی دیگر از نقاط شهر نیاز به نانوایی دارند و در صورتی که قرار است مجوز جدیدی صادر شود حتما در نقاط کور انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با اشاره به اینکه مدیریت زمان فعالیت نانواییها یکی از راهکارهای مدیریت صف است گفت: برخی از نانواییها به موقع اقدام به خمیرکردن آرد کرده و در زمان مناسب هم پخت میکنند که عامل مهمی در کاهش صف است.
عظیمی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که الان شرایط ما بهتر است و نمیخواهیم این فضا دوباره با صفوفی که در نانواییها ایجاد شود به هم بخورد به همین دلیل باید برنامهریزی دقیق در این حوزه داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید از تجربیات در رفع مشکل نانواییها بهره گرفت گفت: باید نان با بهترین کیفیت و بدون صفوف طولانی را در اختیار شهروندان قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد با بیان اینکه بهداشت شهرستان یزد رفته نانوایی بزرگی که ساعات زیادی هم در طول روز فعالیت میکرده و 70 تن سهمیه آرد دارد را تعطیل کرده گفت: اگر این نانوا موارد بهداشتی دارد باید تذکر داده شود و در شورای آرد و نان شهرستان مطرح شود نه اینکه نانوایی را بدون هماهنگی شورا تعطیل کنیم.
عظیمی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید با مردم لجاجت کنیم گفت: دستگاهها باید اقتدار داشته باشند اما این اقتدار به معنای قدرت نمایی نیست و بحث نباید به لجاجت با مردم تبدیل شود.
وی با بیان اینکه در استان یزد یک هزار و 161 نانوایی داریم گفت: ممکن است در این تعداد چند مورد هم نحوه صحبتشان خوب نباشد، ما نباید چنین رفتارهایی را عاملی برای برخورد با آنها قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد خاطرنشان کرد: هر موضوعی هم که باید منجر به پلمپ و یا تعطیلی شود حتما باید در شورای آرد و نان شهرستان مطرح شود تا در صورت پلمپ بتوان برنامهریزی لازم برای تامین نان توسط دیگر واحدها را انجام دهیم.
هیچ مشکلی در تامین آرد مورد نیاز نانواهاییهای یزد نیست
مدیرکل غله استان یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین آرد مورد نیاز نانواها نداریم، گفت: پخت و تحویل نان به مردم شرط تامین سهمیه آرد است و سهمیه برای نان رستورانها و اماکن عمومی اختصاص پیدا نمیکند.
سیدجلال موسوی اظهار داشت: به هر اندازه که هر واحد آرد نیاز داشته باشد مشروط بر اینکه آرد را به نان تبدیل کرده و به شهروندان بفروشد سهمیه اختصاص میدهیم و هیچ مشکلی در زمینه آرد استان نداریم.
وی تصریح کرد: نکته بسیار مهم این است که شرط این موضوع تحویل شدن نان به مردم است و به هیچ عنوان فروش به رستورانها و اماکن عمومی را قبول نداریم و سامانه هم چنین چیزی را نمیپذیرد.
مدیرکل غله استان یزد تصریح کرد: اینکه نانوایی را بدون تصویب در کارگروه تعطیل کنیم موضوع اشتباهی است و حتما باید تعطیلیها با هماهنگی کارگروه انجام شود که در صورتی که چارهای جز تعطیلی واحد نیست بتوانیم برنامهریزی لازم را انجام دهیم.
محمدعلی ملکزاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد هم در این نشست اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که همیشه در زمان بحران رخ میدهد تامین موارد مورد نیاز از جمله نان و غله برای مردم است و نباید زمان زیادی طی شود.
وی تصریح کرد: در این زمینه پیشنهاد شد که سهمیه ویژه زمان بحران برای یک دفعه به نانواییهای منتخب تحویل داده شود تا در شرایط بحران نانواییها بتوانند نان مورد نیاز مردم را پخت کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد خاطرنشان کرد: به وسیله این اقدام مرحله ارسال آرد و تحویل به نانوایی جلوتر میافتد و حداقل به مدت پنج روز آرد مورد نیاز در زمان بحرانهای احتمالی در نانواییها وجود دارد.
وی گفت: برای این منظور 112 نانوایی را از بالغ بر یک هزار نانوا انتخاب کردیم که معادل 10 درصد از کل نانواییهای استان یزد میشود.
انتهای پیام/781/ن