خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمد توتونچی سفیر جدید ایران در کویت شد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 11:57
«محمد توتونچی» قرار است به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران راهی کویت شود.
سفير،كويت،ايران،ماه،سفارت،خارجه،محمد

به گزارش مشرق، شنیده‌ها حاکی از آن است که «محمد توتونچی» قرار است به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران و به جای «محمد ایرانی» عهده‌دار سفارت ایران در کویت شود.
رئیس اداره خلیج ‌فارس وزارت خارجه و کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در عمان از جمله سوابق محمد توتونچی است.
محمد ایرانی از شهریور ۱۳۹۷ عهده‌دار سفارت ایران در کویت است.
بعد از قطع روابط ایران و عربستان در دی ماه ۱۳۹۴ در پی حمله صورت گرفته به سفارت و سرکنسولگری عربستان در ایران، دولت کویت نیز سفیر خود را به تبعیت از عربستان از تهران فراخواند و در مرداد ماه سال گذشته (۱۴۰۱) و بعد از حدود ۶ سال سفیر جدید خود در تهران را منصوب کرد.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۱ در گفت‌وگویی تلویزیونی اعلام کرده بود که کویت سفیر خودش را معرفی کرده و ایران هم موافقت کرده و ظرف روزهای آینده سفیر جدید کویت وارد تهران می‌شود.
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه سوم مرداد ماه ۱۴۰۱ در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره تعیین سفیر کویت بیان کرد: در خصوص روابط با کویت عموما روابط مثبت است و سفیر این کشور تعیین و معرفی شده و موافقت صورت گرفته و در آینده نزدیک شاهد حضور سفیر کویت خواهیم بود.
در نهایت «بدر عبدالله المنیخ» سفیر جدید دولت کویت ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ و در آغاز ماموریتش در تهران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد.