وزارت ورزش: با وزارت اقتصاد توافق کردیم/ مجامع سرخابی ها بعد از جام حذفی برگزار می شود- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم
تسنیم
|
ورزشی
|
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 11:40
معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد، مجامع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بعد از پایان رقابت های لیگ برتر و جام حذفی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با اعلام پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، با وجود اینکه امروز دعوتنامه برگزاری مجمع باشگاه پرسپولیس به منظور «ترمیم و انتخاب اعضای هیئت مدیره» این باشگاه منتشر شده، اما بنا به اعلام معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، در توافقی که دو وزارتخانه ورزش و اقتصاد قبل از انتشار آگهی مجمع داشتهاند، مقرر شد با توجه به در پیش بودن روزهای پایانی لیگ برتر و همچنین مراحل نهایی جام حذفی، با تنفس لازم، برگزاری مجامع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بعد از رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی موکول شود.
پولادگر افزود: این تنفس در برگزاری مجامع به دلیل حفظ آرامش دو تیم در نظر گرفته شده است، اما بلافاصله پس از پایان فصل جاری فوتبال ایران، مجامع باشگاههای استقلال و پرسپولیس برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/