خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور پاکستان: طرفداران عمران خان کشور را به خشونت کشاندند- اخبار پاکستان و هند - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 - 11:16
وزیر کشور پاکستان مدعی شد خانه ها و تأسیسات دفاعی این کشور به دستور رئیس حزب تحریک انصاف و توسط هوادارانش به آتش کشیده شد.
خان،عمران،پاكستان،دستگيري،دستگير،واكنش،دستور،وزير،دست

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «رانا ثناءالله» وزیر کشور پاکستان در یک نشست خبری اظهارداشت طرفداران عمران خان خانه‌ها و تأسیسات دفاعی را به دستور او آتش زدند و اغتشاشات و خشونت‌ها نیز به دستور او انجام شده است.
وی افزود عمران خان از قبل به افراد خود گفته بود که چگونه به دستگیری او واکنش نشان دهند.
به گفته ثناءالله، اغتشاشات واکنش مردم پاکستان نبود، بلکه واکنش گروهی بود که توسط عمران خان آموزش دیده و از او دستور گرفته بودند.
وزیر کشور پاکستان ادامه داد شمار معترضان به بازداشت عمران خان در سراسر این کشور که به خیابان‌ها آمدند تنها بین 40 تا 45 هزار نفر بود که به صورت مدیریت شده در مناطق مختلف جمع شده بودند.
وی با اظهار اینکه معترضان در غارت فروشگاه‌ها و منازل مسکونی دست داشتند، افزود آنها از طریق دوربین‌های مداربسته شناسایی شده و هرگز بخشیده نخواهند شد.
شهباز شریف: آتش‌افروزان تحریک انصاف طی 72 ساعت بازداشت شوند
نخست وزیر پاکستان نیز دیروز(شنبه 23 اردیبهشت) با تعیین ضرب الاجل 72 ساعته برای دستگیری افرادی که در خشونت‌هایی که پس از دستگیری رئیس تحریک انصاف دست داشتند، گفت: مقصران واقعی که این نوع دشمنی را علیه میهن نشان دادند، باید دستگیر و تحت قوانین مربوطه در دادگاه‌های ضد تروریسم معرفی شوند.
این عناصر باید فوراً و بدون ترس یا لطف دستگیر شوند.
شهباز شریف ضمن مقصر دانستن عمران خان و هوادارانش در آتش‌سوزی و حملات خشونت‌آمیز در توئیتی اعلام کرد: تمامی افرادی که در تسهیل، مشارکت و ارتکاب حوادث ننگین آتش‌سوزی، غارت، خرابکاری و آسیب رساندن به اموال عمومی و خصوصی دست داشته‌اند، دستگیر خواهند شد.
وی افزود تمام منابع فنی و اطلاعاتی موجود برای تعقیب این آتش‌افروزان به کار گرفته شده است و به این پرونده‌ها در دادگاه‌های ضد تروریسم رسیدگی خواهد شد.
انتهای پیام/.