خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان 14 سال زندگی مخفی یک قاتل فراری

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 10 خرداد 1398 - 10:55
فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فردی که 14 سال قبل بر اثر اختلاف حساب شهروندی را در شهرستان دیر به قتل رسانده و متواری شده بود با تلاش پلیس آگاهی استان شناسایی و دستگیر شد.
استان،پليس،قتل،بوشهر،اختلاف،متهم،آگاهي

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: فردی که 14 سال قبل بر اثر اختلاف حساب شهروندی را در شهرستان دیر به قتل رسانده و متواری شده بود با تلاش پلیس آگاهی استان شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش ایسنا، سردار خلیل واعظی در شرح جزییات بیشتر این حادثه اظهار کرد: فردی به هویت «ح.
ب» در سال 84 پس از درگیری با شخص دیگری، وی را به قتل می رساند.
متهم به قتل که با اجاره زمین کشاورزی مقتول بر روی آن کار می‌کرد پس از اختلاف حساب و درگیری منجر به مرگ صاحب زمین، متواری و مخفی می شود.
فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه داد: با تشدید طرح اولویت کشف جرایم خشن و تلاش قابل تقدیر رییس پلیس آگاهی استان، پرونده این قتل پس از 14 سال با فرضیه‌های جدید در دستور کار کارآگاهان دایره عملیات ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت و پس از ماه‌ها تلاش پلیسی و اقدام اطلاعاتی سرنخ هایی از مخفیگاه قاتل در استان سیستان و بلوچستان به دست آمد.
واعظی تصریح کرد: با اعزام کارآگاهان به محل مورد نظر و همکاری پلیس آن استان، متهم دستگیر و به بوشهر منتقل شد.
وی اضافه کرد: متهم در مواجهه با مدارک پلیس به بزه ارتکابی اعتراف کرده و گفت که به علت اختلاف حساب با مقتول درگیر شده و او را خفه کردم.
انتهای پیام