خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لهستان از مشاهده شیء ناشناس در حریم هوایی خود خبر داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 23 اردیبهشت 1402 - 20:00
وزارت دفاع لهستان می‌گوید شیء ناشناسی که احتمالا یک بالون بوده است از سمت شرق وارد حریم هوایی این کشور شده است.
لهستان،هوايي،شيء،حريم،دفاع،پدافند

وزارت دفاع لهستان امروز (شنبه) در توییتر اعلام کرد: «یک شیء ناشناس از جهت بلاروس وارد حریم هوایی لهستان شد که احتمالاً یک بالون دیده بانی بوده است».
به گزارش رویترز، کاپیتان اوا زلوتنیکا، افسر مطبوعاتی فرماندهی عملیاتی نیرو‌های مسلح لهستان گفت که این شیء عصر جمعه وارد حریم هوایی لهستان شده است.
این وزارتخانه گفت که تماس رادار با این شیء در نزدیکی «ریپین» شهری در شمال لهستان از بین رفته است.
سخنگوی نیروی دفاع سرزمینی می‌گوید جستجو برای یافتن آن ادامه دارد.
مقامات روسیه و بلاروس هنوز در این خصوص اظهار نظر نکرده‌اند.
پس از آنکه ماه نوامبر یک موشک وارد حریم هوایی لهستان شد و دو شهروند این کشور کشته شدند، امنیت ملی به یک مسئله کلیدی در آستانه انتخابات سال جاری لهستان تبدیل شده است.
کریستین لامبرشت، وزیر دفاع آلمان در آن زمان گفت حادثه موشکی در خاک لهستان از آسیب‌پذیری جدی پدافند هوایی اروپا حکایت دارد.
لهستان بعدا اعلام کرد این موشک به اشتباه از پدافند موشکی اوکراین شلیک شده است.