هیچ ملک مازاد بدون استفاده ای نباید در استان مرکزی وجود داشته باشد- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
استاندار مرکزی با بیان اینکه هیچ ملک مازاد بدون استفاده ای نباید در استان مرکزی وجود داشته باشد گفت: بی دقتی و سهل انگاری در زمینه جذب اعتبارات پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلصالائمه ظهر امروز در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی با اشاره به وظیفه مدیران و فرمانداران در جذب به موقع و موثر اعتبارات عمرانی اظهار داشت: در اقدامی کمنظیر از سوی دولت بودجه تخصیصی استان در حوزه عمرانی در سال 1401 استان مرکزی، نسبت به شش سال گذشته، بالغ بر هشت درصد افزایش داشته که این امر بیانگر نگاه مثبت دولت به توسعه و آبادانی و عزم جدی دولتمردان برای اتمام پروژههای رها و تعطیل شده که باید از اقدام دولت در راستای تخصیص بودجههای عمرانی استفاده لازم را برد.
وی افزود: بیدقتی و سهل انگاری در زمینه جذب اعتبارات پذیرفتنی نیست، جذب اعتبارات نباید به روزهای پایانی موکول شود و یا امور بودجه در دستگاهی رها شود و یا کار در اختیار کارشناسان قرار گیرد، سهم استان مرکزی از تخصیص بودجه اعتباری کشور فراتر از پیشینه تاریخی و گذشته استان بوده و ممکن است در برخی از دستگاهها، عادت به جذب این بودجه نباشد بنابراین باید مدیران دستگاه های اجرایی نهایت اهتمام و دقت را در این زمینه داشته باشند.
استاندار مرکزی با اشاره به نقشه مهندسی فرهنگی استان مرکزی گفت: ترسیم و تدوین نقشه فرهنگی استانهای کشور مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است و از جمله مصوبات شورای انقلاب فرهنگی است که به استان ها ابلاغ شده بنابراین این موضوع عبارت کلانی است که در سطح ملی مطرح است و برای تدوین آن نیازمند آراء و نظرات صاحبنظران و کارشناسان این حوزه هستیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: با توجه به الزام استان های کشور مبنی بر تهیه برش استانی نقشه فرهنگی با توجه به پژوهش ها صورت گرفته از میان دهها عنوان مسأله فرهنگی، با حداکثر آراء پنج مسئله اولویتدار مشخص و جمعبندی شده که گزارش نهایی این نقشه در دست تدوین است و به محض نهایی شدن به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال خواهد شد تا پس از ادغام با گزارشات سایر استان ها، نقشه فرهنگی کل کشور تدوین شده و اقدامات لازم صورت گیرد.
استاندار مرکزی با اشاره به محدودیت ساختمان اداری استان مرکزی گفت: برخی دستگاههای دولتی از نظر مکانی دارای محدودیتهایی هستند و در تنگنا به سر میبرند، همه باید بدانند مشکل هر دستگاه مشکل همه است که برای مشکلات پیش روی استان، همدلی و هم افزایی مسئولین استانی یک ضرورت است تا مشکلات دستگاههای مختلف از جمله تنگناهای مکانی حل شود.
مخلصالائمه ادامه داد: طرح مولدسازی اموال دستگاه های دولتی یکی از اقدامات دولت است که سالها از سوی دولتهای مختلف مغفول مانده، برخی دستگاهها علیرغم داشتن املاک مازاد در برابر اعلام این اموال بعنوان مازاد مقاومت می کنند که این امر مشکل مبتلابه کل کشور از جمله استان مرکزی است، اما امیدواریم است نسبت به املاک مازاد و کمبود مکان برخی از دستگاههای استان مرکزی، همدلی ویژه به کار گرفته شود.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: هیچ ملک مازاد بدون استفادهای نباید در استان وجود داشته باشد و در این خصوص بررسیهای لازم جهت شناسایی و اعلام املاک مازاد دولتی در دست انجام است.
منابع خوبی در اجرای مصوبات این سفر به استان مرکزی اختصاص یافته است
"علیاکبر اسدی" معاون هماهنگی عمرانی استاندار مرکزی نیز در این نشست با اشاره به مصوبات سفر استانی رییس جمهور به استان مرکزی اظهار داشت: منابع خوبی در اجرای مصوبات این سفر به استان مرکزی اختصاص یافته که بیسابقه است و باید تلاش شود تا حداکثر بهرهگیری صورت گیرد بنابراین با اهتمام ویژه مدیران دستگاه های دولتی با توجه به محدودیت زمانی در بهره برداری از این اعتبارات در بخش عمرانی، حداکثر توان خود را صرف جذب اعتبارات خواهیم کرد.
وی افزود: دستگاهها با در جذب اعتبارات ملی تلاش ویژه ای داشته باشند و مدیران مکلف هستند این مهم را از سوی وزارتخانههای مربوطه دنبال کنند همچنین فرمانداران شهرستان ها نیز برای جذب کامل اعتبارات شهرستانی به صورت شبانه روزی پای کار باشند.
اختصاص 3 هزار و 368 میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان مرکزی
"نوربخش عسگری" رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی هم در این نشست در گزارشی در خصوص وضعیت اعتبارات تملک دارایی این استان اظهار داشت: از سال 95 تا سال 1400 مجموع اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان مرکزی 3 هزار و 491 میلیارد تومان بوده که 3 هزار و 145 میلیارد تومان آن معادل 90 درصد تخصیص یافته بود.
وی افزود: اعتبارات تملک دارایی سرمایه های استان مرکزی در سال گذشته 4 هزار و 235 میلیارد تومان مصوب بوده که 3 هزار و 368 میلیارد تومان آن معادل 80 درصد تخصیص یافته است که تلاش برای اتمام و تکمیل پروژههای نیمه تمام امری ضروری است، زیرا زمانبر شدن طرحها موجب نارضایتی مردم میشود.
به گزارش تسنیم، در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی پنج مسئله اساسی فرهنگی این استان برای تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور با موضوعات تحکیم هویت اسلامی، ایرانی، ارتقای نظام تربیتی و چالشهای سبک زندگی ایرانی اسلامی، تقویت جایگاه خانواده و چالش جمعیت، انسجام نظام مدیریت فرهنگی و تقویت نظام اطلاعات، ارتباطات و رسانه، تصویب شد.
انتهای پیام/711/ن