خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت عضو شورای شهر رشت از گسترش کود آلی در لاکان

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 اردیبهشت 1402 - 15:29
رشت- عضو شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه کود آلی لاکان به سرانجامی شبیه مسئله زباله سراوان دچار می‌شود، گفت: با جدیت مخالف سرمایه گذاری و گسترش کارخانه کودآلی در لاکان هستم.
لاكان،آلي،كود،رشت،شهري،سراوان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید عزیزی ظهر شنبه در نشست علنی شورای ششم رشت، اظهار کرد: سرمایه گذاری و گسترش شرکت کود آلی در لاکان رشت منطقی و عقلانی نیست.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترش شهری لاکان رشت، افزود: لاکان رشت به علت موقعیت مکانی و ظرفیت‌هایی که دارد مستعد پیشرفت و توسعه شهری است.
این عضو شورای شهر رشت با ابراز مخالفت از توسعه کارخانه کود آلی در لاکان، اضافه کرد: وجود ایستگاه راه آهن، وجود شهرک صنعتی، همجواری بزرگترین زندان و ندامتگاه استان، قرارگیری پارک و همچنین ساخت چندین مجتمع تجاری در لاکان فرصت توسعه شهری را فراهم کرده است.
عزیزی با بیان اینکه کود آلی لاکان به سرانجامی شبیه مسئله زباله سراوان دچار می‌شود، گفت: به جد مخالف سرمایه گذاری و گسترش کارخانه کود آلی در لاکان هستم چرا که این اقدام جز بدنامی، عایدی برای مدیریت شهری ندارد.
وی با اشاره به کار غیرکارشناسی در خصوص زباله سراوان در سال‌های گذشته، افزود: کار غیر علمی و غیر کارشناسی ابرچالش زباله سراوان پدید آورد و قطعاً کود آلی در لاکان هم به این سرنوشت دچار می‌شود.