سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده بوی نامطبوع تهران همچنان مفتوح است/ فرضیه‌های رد شده کدامند؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 09 بهمن 1397 - 07:45
سردار جلالی با بیان اینکه علت بوی نامطبوع تهران هنوز مشخص نشده است، گفت: پرونده این موضوع همچنان مفتوح است.
غيرعامل،پدافند،پرونده،رئيس،سازمان

در گفتگو باشگاه خبرنگاران جوان با رئیس سازمان پدافند غیرعامل مطرح شد؛
غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت پرونده بوی نامطبوع هفته‌های گذشته تهران اظهار کرد: در این زمینه ۵ فرضیه را بررسی کردیم که هیچ کدام به نتیجه نرسیدند و گزارششان به شورای تامین استان ارسال شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: آلودگی شیمیایی، شبکه گاز و فاضلاب مواردی بودند که در این پرونده مورد بررسی قرار گرفتند و همگی رد شدند.
وی با بیان اینکه علت این بو هنوز برای ما ناشناس است، خاطرنشان کرد: از نظر ما این پرونده هنوز بسته نشده و تا تعیین تکلیف نهایی باز است و به تحقیقات خواهیم داد.
انتهای پیام/