خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ درصد شهر قم تحت پوشش فیبر نوری است

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 اردیبهشت 1402 - 21:57
قم- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:هم اکنون ۷۰ درصد شهر قم تحت پوشش فیبر نوری است و امکان اتصال ۱۰۰ درصد شهر قم به شبکه فیبرنوری تا هفته دولت امکان‌پذیر است.
قم،فيبرنوري،شبكه،زيرساخت

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم، طی سخنانی اظهار کرد: یکی از افتخارات استان قم این است که بالاترین پوشش فیبرنوری در کشور را دارد، در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد شهر قم تحت پوشش فیبر نوری هستند.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم برای اتصال هر خانه به شبکه فیبرنوری مبلغ ۲ میلیون تومان یارانه می‌دهد با همین یارانه مسئولین مربوطه در استان قم می‌توانند خانه‌ها را به این شبکه متصل کنند و زیرساخت این موضوع در حال حاضر در قم فراهم شده است.
زارع‌پور گفت: با توجه به زیرساخت و ظرفیتی که در قم وجود دارد اتفاق بزرگی که می‌توان رقم زد این است که امکان اتصال ۱۰۰ درصدخانه‌های قم به شبکه فیبرنوری تا هفته دولت امکان‌پذیر شده است.