استفاده از ظرفیت مدارس در خادمیاری رضوی استان اصفهان مغفول مانده است- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم
مدیر کانون های خدمت رضوی استان اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت مدارس در خادمیاری رضوی استان اصفهان مغفول مانده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آران و بیدگل، مصطفی حجه فروش بعد از ظهر امروز در نشست هماندیشی مسئولان دبیرخانه خدمت رضوی استان اصفهان به میزبانی دفتر خدمت رضوی آران بیدگل، اظهار داشت: فعالیتهای تمامی خادمیاران برای اجرای پویش جامه مهربانی در سراسر استان اصفهان و همینطور انجام فعالیتهای ویژه خادمیاران در مناسبتها قابل تقدیر است.
وی ضمن اشاره به طبخ 200 هزار اطعام رضوی در ماه مبارک رمضان و تامین سبد غذایی نیازمندان در استان اصفهان افزود: خادمیاران کارهای نو و نوآورانه در شبکه خادمیاری را به عنوان الگو پیروی کنند تا در سایر کانونهای استان نیز نشر داده و عملیاتی شود.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان ابراز داشت: سنت حسنه وقف به عنوان یکی از فعالیتهای مهم و ارزشمند آستان قدس رضوی نیز در شبکه خادمیاری با تمرکز و انسجام جمع آوری کمکهای حمایتی و مردمی میتواند در قالب طرح جامع ویژه و کار کارشناسی در عرصههای مختلف سلامت و درمان، عمران و آبادانی، آموزشی ، فرهنگی و معیشتی تدبیر، برنامه ریزی و اجرا شود.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت فرهنگی مدارس در شبکه خادمیاری مغفول مانده است، گفت: فعالیت وقف در شبکه خادمیاری نیازمند اجرای طرح جامع و کارشناسی است و حرکتهای نوآورانه در شبکه خادمیاری در تمام کانونها الگوبرداری شود.
سیدمحمدحسین امامی نیز در این نشست ضمن اشاره به رشد 95 درصدی افزایش خدمات کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان اظهار داشت: 75 هزار و 101 خدمت تا امروز در سطح استان اصفهان و رشد 95 درصدی افزایش فعالیتهای رضوی در دو سال اخیر در استان اصفهان به ثبت رسید.
وی ضمن اشاره به جزئیات امتیازات کسب شده توسط کانونهای خدمت رضوی افزود: بیشترین فعالیتهای رضوی و کسب بالاترین امتیاز در سامانه ارائه گزارش آستان قدس رضوی نیز به ترتیب برای کانونهای خدمت رضوی اصفهان، نجف آباد، شهرضا، آران و بیدگل و برخوار ثبت شده است.
معاون خادمیاری دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان ابراز داشت: از آنجا که خدمات شبکه خادمیاری در استان اصفهان موفق و ارزشمند و کارگشا بوده است حتی دستگاههای اداری دست یاری و تعامل دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان را در محرومیت زدایی و گره گشایی به همکاری طلبیدند.
معاون خادمیاری دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان افزود: بیش از 33 درصد خادمیاران استان اصفهان از بانوان هستند که حدود 70 درصد فعالیتهای شبکه خادمیاری را در این استان این بانوان انجام میدهند.
امامی تصریح کرد: خدمت رضوی به مخدومان، نشاط معنوی و گرهگشایی از مردم را با جهاد عالمانه و خدمت کریمانه ایجاد میکند و از سوی دیگر توجه مضاعف به اجرای پویش چهارشنبههای امام رضایی و خدمت در این حوزه را میطلبد و باید نماد خدمت رضوی در همه شئون زندگی خادمیاران باید متجلی شود.
انتهای پیام/803/