خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفارت ایران: زندانی ایرلندی به دلایل بشردوستانه آزاد شده است- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 22 اردیبهشت 1402 - 14:17
سفارت ایران در ایرلند امروز جمعه اعلام کرد یک شهروند ایرلندی-فرانسوی بنا به دلایل بشردوستانه از ایران آزاد شده است.
ايران،ايرلندي،ايرلند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سفارت ایران در ایرلند از آزادی یک شهروند ایرلندی به دلایل کنسولی و بشردوستانه خبر داد.
حساب کاربری رسمی سفارت ایران در دوبلین نوشت: «تعامل سازنده دیپلماتیک بین ایران و ایرلند منجر به عفو و آزادی شهروند ایرلندی، برنارد فیلان، به دلایل کنسولی و بشردوستانه شده است.»
روز گذشته وزیر امور خارجه ایرلند در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان از تلاش ایران برای آزادی تبعه ایرلندی قدردانی کرده بود.
انتهای پیام/