خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمهوری اسلامی وجبی خاک به بیگانه نداده است/ واگذاری در زمان پهلوی

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 اردیبهشت 1402 - 13:57
یاسوج_ امام جمعه یاسوج گفت: جمهوری اسلامی ایران وجبی خاک به بیگانه نداده است.
حسيني،ياسوج،فردوسي،فارسي،جمعه،امام

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه‌های این هفته از نماز جمعه یاسوج، افزود: زمان پهلوی خاک کشور را به دشمن می‌دادند، اما جمهوری اسلامی وجبی خاک به دشمن نداد.
حسینی با بیان اینکه انسان باید در جنگ برای حق و جبهه حق بمیرد، اظهار کرد: برخی در جنگ ۸ ساله به کمک صدام منحوس پرداختند.
حسینی به بزرگی فردوسی و ماندگاری آن در تاریخ اشاره کرد و ابراز داشت: به عنوان یک ایرانی موظف به حفظ و حراست از زبان فارسی هستیم.
امام جمعه یاسوج افزود: شاهنامه فردوسی یک اثر فاخر و بی نظیر فارسی است.
حسینی با تاکید بر اینکه این شاعر بزرگ زبان فارسی، عزت اسلامی و غیرت ایرانی را به همه دیکته کرده است، اظهار کرد: عشق و علاقه به امام علی (ع) در اشعار فردوسی دیده می‌شود.
امام جمعه یاسوج با تاکید بر رعایت تقوای الهی، گفت: تنها راه نجات انسان‌ها تقوا است.