خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره توت فرنگی در «شفیع آباد» رامیان برگزار شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 22 اردیبهشت 1402 - 08:29
گرگان- جشنواره توت فرنگی در روستای شفیع آباد بخش فندرسک رامیان گلستان با حضور محمدمهدی برومندی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان و مردم برگزار شد.
توت،فرنگي،استان،راميان،گلستان،مسئولان

به گزارش خبرنگار مهر، جشنواره توت فرنگی عصر پنج شنبه در روستای شفیع آباد بخش فندرسک رامیان استان گلستان با حضور محمدمهدی برومندی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان و مردم برگزار شد.
گلستان با تولید ۱۰ هزار تن توت فرنگی از سطح حدود هزار هکتار اراضی تحت کشت، سومین تولید کننده محصول خوشرنگ توت فرنگی در کشور است.
هرساله در این ایام به منظور شکرگزاری برداشت میوه توت فرنگی از مزارع استان و با هدف معرفی توانمندی های منطقه، جشنواره توت فرنگی در این روستا برگزار می شود.
در این مراسم، غلامعلی کوهساری نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی، میرعرب مجری طرح زیتون کشور و نویدرضا فرهانی سرپرست امور باغبانی استان گلستا و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.