خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: آمریکا باید برای زیرپا گذاشتن قوانین محاکمه شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 - 23:23
یک مقام وزارت خارجه چین خواستار محکوم شناخته شدن آمریکا به دلیل زیرپا گذاشتن قوانین بین‌المللی شد.
قوانين،آمريكا،چين،وانگ،آشكارا،آتي،منافع،جهان

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین، در جریان کنفرانس خبری امروز (پنج‌شنبه) با اشاره به اخباری مبنی بر آنکه واشنگتن و متحدانش در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از نشست آتی G۷ هستند تا از چین بخواهند که «مسئولانه عمل کند»، گفت که آمریکا باید برای زیرپا گذاشتن قوانین بین‌المللی محکوم شناخته شود.
ونبین همچنین گفت: «آمریکا در جایگاهی نیست که انگشت اتهام خود را به سمت چین بگیرد» او افزود: «آمریکا آشکارا قوانین بین‌المللی را نقض کرده و قوانین خود را به زور بر جهان تحمیل کرده است.»
همچنین یکی از خبرنگاران به این مسئله اشاره کرد که رهبران گروه ۷ در نظر دارند در نشست آتی خود در ژاپن از پکن بخواهند که «قوانین بین‌المللی را رعایت کند»، ونبین در پاسخی طولانی گفت: «برای اکثریت قریب به اتفاق کشور‌های جهان اصطلاح قوانین بین‌المللی به معنای استاندارد‌های اساسی روابط مندرج در منشور سازمان ملل است، با این حال، وقتی گروه ۷ درباره قوانین بین المللی صحبت می‌کند، منظور آن‌ها قوانین غربی است.
این قوانین به جای منافع مشترک جامعه بین‌المللی، در خدمت منافع کشور‌های بسیار کمی است.»
وانگ ونبین اعلام کرد که آمریکا از ۱۷ سازمان و معاهده بین‌المللی کناره‌گیری کرد، این کشور از متحدان و دشمنان خودبه طور یکسان جاسوسی کرده است، و گفت: «کشور‌های دارای سلاح قوی دیپلماتیک و اجبار اقتصادی و مداخله نظامی را اعمال کردند تا با آمریکا مقابله کنند.
آمریکا آشکارا به افغانستان، عراق و سوریه و دیگر کشور‌های کوچکتر و ضعیفتر از آمریکا حمله کرده و ده‌ها میلیون غیرنظامی بی‌گناه را کشته و آواره کرده است.»