خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۲ راس اسب در هفته سوم کورس اسبدوانی گنبد با هم رقابت کردند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 - 19:41
گرگان- ۷۲ راس اسب در روز نخست هفته سوم کورس اسبدوانی شهرستان گنبدکاووس با هم به رقابت پرداختند.
سواركاري،شهرستان،مسابقات،برگزار،هفته

به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه در روز نخست هفته سوم کورس اسبدوانی شهرستان گنبدکاووس ۷۲ رأس اسب از نژادهای ترکمن، دوخون و تروبرد و در مجموعه سوارکاری این شهرستان با هم مسابقه دادند.
عوامل برگزار کننده این مسابقات مبلغ ۶۱۳ میلیون تومان به چابکسواران مربیان و مالکان برتر کورس‌های هفته گانه این هفته جایزه نقدی پرداخت کردند.
اسب‌های بنی‌خان، آنابا، مون رایدر، آرتمن بابا، نیوسامر، هیتر دان، ماترون و اورهان بیک به مقام‌های نخست دوره‌های هفتگانه رقابت‌های امروز دست یافتند.
مسابقات این هفته از رقابت‌ها در هفت کورس شامل سه دور هزار متری و چهار دور هزار و ۲۰۰ متری برگزار شد.
روز دوم سوم مسابقات سوارکاری کورس بهاره گنبدکاووس عصر فردا (جمعه ۲۲ اردیبهشت) در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار شود.
مسابقات سوارکاری در بین مردم گلستان به ویژه ترکمن‌ها علاقمندان زیادی دارد و این رخداد ورزشی بیش از یک دهه است علاوه بر گنبدکاووس در دو شهرستان آق قلا و بندرترکمن این استان برگزار می‌شود.