خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید روسای قوا بر هماهنگی دستگاه ها برای کاهش تورم و رشد تولید- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 - 16:44
روسای قوای سه گانه بر بر هم اندیشی و هم آوایی هر چه بیشتر بخش های مختلف در جهت کاهش تورم و حمایت از رونق و رشد تولید تأکید کردند.
قوا،سران،تورم،دولت،مهار،مسكن،مسئله

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، نشست سران قوا امروز (پنج‌شنبه 21 اردیبهشت) به میزبانی حجت‌الاسلام‌ غلامحسین محسنی اژه ای رئیس دستگاه قضا و با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
محور اصلی و کانونی نشست امروز سران قوا، حول موضوعات مرتبط با راهکارهای تحقق عملی و عینی شعار سال (مهار تورم - رشد تولید) و رفع مشکلات و مسائل اقتصادی و معیشتی مردم به ویژه مسئله مسکن بود.
سران قوا در این نشست بر هم‌اندیشی و هم‌آوایی هر چه بیشتر بخش‌های مختلف هر سه قوه در جهت کاهش تورم و حمایت از رونق و رشد تولید تاکید کردند.
موضوع مهار تورم و جنبه‌های مختلف آن و برنامه تنظیمی دولت در این راستا، از جمله مباحث مهم مطرح شده در جلسه امروز سران قوا بود.
سران قوا همچنین در جلسه امروز، مسئله مسکن و لایحه دولت در این زمینه و همچنین نحوه اتخاذ تدابیر در مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی را مورد بررسی قرار دادند.
انتهای پیام/