خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح پلیس درباره یک خبر و پاسخ خبرگزاری مهر

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 - 15:56
مرکز اطلاع رسانی پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در واکنش به یک گزارش اطلاعیه ای را منتشر کرد.
معتادين،سو،مهر،انتظامي،حوزه،تهران،ناهماهنگي،موادمخدر،فرمانده ...

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو خبر منتشره در یکی از خبرگزاری‌های رسمی با عنوان «افراد غیر معتاد و دارای بیماری، حق ورود به کمپ مواد مخدر را ندارند» ، مرکز اطلاع رسانی پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ اعلام کرد: تلاش‌های دستگاه‌های مختلف اجرایی، قضائی، و انتظامی در کنار دستگاه‌های مختلف فرهنگی از جمله صدا و سیما، رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها و … در مقابله با آسیب‌های مختلف اجتماعی بویژه بلای خانمانسوز موادمخدر بر همگان واضح و آشکار است.
هر یک از این دستگاه‌ها در راستای وظایف قانونی محوله در این حوزه، برنامه‌های مختلف و متنوع را در دستور کار خود دارند و بدیهی است که در اجرای این وظایف متعدد و بعضاً متفاوت از نوع اجرا، برخی ناهماهنگی‌های پیش بینی نشده، زمینه سو تفاهم‌های ناخواسته را فراهم می‌سازد.
اخیراً در یکی از مأموریت‌های طرح جمع آوری و درمان معتادین متجاهر در یکی از مناطق تهران، سو تفاهمی فیمابین مسئولین غربالگری معتادین متجاهر یکی از مناطق تهران با احدی از خبرنگاران وظیفه شناسِ صدا و سیما پیش آمده که ناشی از همین ناهماهنگی بوده است.
در تعاقب این ناهماهنگی و سو تفاهم پیش آمده، خبری از محاوره غیررسمی و تلفنی یکی از کارکنان پلیس در حوزه جمع آوری معتادین متجاهر در یکی از خبرگزاری‌ها منتشر شد که از نظر سازمانی فاقد صلاحیت و اختیار اظهار نظر رسانه‌ای بوده است و موارد مطروحه در خبر، نظر شخصی طرفین مکالمه بوده و هیچ گونه مصاحبه رسمی با خبرگزاری‌ها انجام نشده است.
توضیحات مهر
ضمن احترام به سلسله مراتب اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی و تاکید بر این نکته که خبرگزاری مهر همواره حمایت از فرماندهی انتظامی را یک اصل پذیرفته شده می‌داند، بدیهی است که هیچ خبرنگاری در تحقیق پیرامون موضوعات کاری حوزه خود از موضع شخصی با مسئولان حوزه‌های مختلف تماس نمی‌گیرد و در صورت نداشتن صلاحیت گفتگو این امر می‌بایست از سوی مصاحبه‌شونده به خبرنگار اعلام گردد.