خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۹۰ برند مطرح کشور در نمایشگاه مد و لباس گیلان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 اردیبهشت 1402 - 09:14
رشت - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از حضور ۹۰ تولیدکننده مطرح کشور در نمایشگاه مد و لباس گیلان خبر داد و گفت: دسترسی آسان به البسه مناسب و اسلامی در اولویت است.
رويداد،گيلان،لباس،عفاف،حجاب،مد

رضا ثقتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: گیلان ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری دارد.
وی از برگزاری نخستین رویداد بزرگ مد و لباس خبر داد و افزود: این رویداد که با حضور برندهای مطرح کشور در تالار مرکزی رشت از بیستم اردیبهشت، تا پایان روز جمعه ۲۲ ماه جاری ادامه دارد.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب، بیان کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه مد و لباس با پیوست عفاف و حجاب وجود دارد.
ثقتی از حضور ۹۰ برند مطرح کشور در نمایشگاه مد و لباس گیلان خبر داد و اضافه کرد: این تعداد برندها در حوزه عرضه، طراحی، تولید و عرضه لباس متناسب با عفاف و حجاب در این رویداد حضور دارند.
وی با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از رویداد مد و لباس گیلان، افزود: تهیه لباس مناسب یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها است که این رویداد می‌تواند کمک بزرگی در انتخاب لباس‌های مناسب و متناسب با زیست عفیفانه باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به ارتباط گیری برندهای عفاف و حجاب با فروشگاه‌های پوشاک در استان، اضافه کرد: تقویت و توسعه بازار البسه عفاف و حجاب در گیلان می‌تواند یکی از دستاوردهای این رویداد باشد.
ثقتی با اشاره به اینکه پوشش عفیفانه مورد اقبال عمومی مردم است، گفت: دسترسی آسان و ارزان به البسه مناسب و اسلامی در اولویت است.