خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز جنگ تجاری ترامپ علیه مکزیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 10 خرداد 1398 - 04:57
رئیس جمهور آمریکا به دلیل آنچه موج مهاجران غیرقانونی در مرزهای جنوبی این کشور خواند، اقدام به تنبیه شدید اقتصادی مکزیک کرد.
مكزيك،مرزهاي،تعرفه،جنوبي،درصد،مهاجران،غيرقانوني

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به دلیل آنچه موج مهاجران غیرقانونی در مرزهای جنوبی این کشور خواند، اقدام به تنبیه شدید اقتصادی مکزیک کرد.
بر این اساس، ترامپ در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: تا زمانی که مهاجرت غیرقانونی در مرزهای جنوبی متوقف نشود، به تمامی کالاهای وارده شده از مکزیک 5 درصد تعرفه گمرکی وضع می کنم.
این تعرفه ها به صورت تدریجی افزایش خواهد یافت و تا زمان توقف بحران مهاجران در مرزهای جنوبی ادامه خواهد یافت.
کاخ سفید نیز طی بیانیه ای درباره جنگ تجاری ترامپ علیه مکزیک اعلام کرد: بنابر درخواست رئیس جمهور از تاریخ دهم ماه ژوئن 5 درصد به تعرفه های گمرکی تمامی کالاهای وارداتی از مکزیک افزوده خواهد شد.
این رقم در صورت تداوم موج مهاجران غیرقانونی در مرزهای جنوبی، در تاریخ اول ژوئیه به 10 درصد افزایش می یابد.
در ادامه این بیانیه آمده است: در صورت تداوم این روند، در اول ماه اوت تعرفه ها به 15 درصد خواهد رسید.
در اول ماه اکتبر نیز تعرفه های وضع شده علیه کالاهای وارداتی از مکزیک به 25 درصد خواهد رسید.
دولت ترامپ درصدد است با وارد کردن فشار به دولت مکزیک، مانع از عبور مهاجران آمریکای لاتین از این کشور و ورود آنها به خاک آمریکا از طریق مرزهای جنوبی آمریکا شود.
انتهای پیام/