خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود بارش ۳۰ درصدی در همدان/ ضرورت صرفه جویی در مصرف آب

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 - 23:57
همدان- استاندار همدان گفت: با وجود بارش‌های خوب امسال اما به دلیل خشکسالی چند سال اخیر نسبت به بلندمدت، هنوز ۳۰ درصد کمبود بارش وجود دارد و مردم باید همچنان در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
آب،مصرف،همدان،آبي،حفاظت،اصلاح،تشكيل

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی استان همدان گفت: آموزش، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی در راستای صرفه‌جویی در مصرف آب مورد تأکید است.
وی با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت و کاشت محصولات کم‌آب بَر در دستور کار است؛ اظهار کرد: باید با اجرای شیوه‌های نوین کشاورزی و باغداری، استفاده از سفره‌های زیرزمینی آب را به حداقل رساند.
استاندار همدان یادآور شد: شورای تأمین آب در شهرستان‌ها باید به ریاست فرمانداران تشکیل شود و برای دهیاران و متولیان جلسات آموزشی و توجیهی برگزار شود.
قاسمی فرزاد با اشاره به لزوم تشکیل یگان ویژه حفاظت از آب توسط دستگاه‌های متولی و فراجا گفت: بعد از بحران آبی سال گذشته، با پیگیری‌های انجام شده، فرصت اصلاح شبکه‌های آب، راه‌اندازی خط پدافندی، تکمیل خطوط انتقال آب از سد تالوار و ایجاد و راه‌اندازی تصفیه‌خانه به وجود آمد.
وی با بیان اینکه سال گذشته با انسداد چاه‌های غیرمجاز ۲۲ میلیون مترمکعب در برداشت و مصرف آب صرفه‌جویی شد؛ خاطرنشان کرد: با وجود بارش‌های خوب امسال اما به دلیل خشکسالی چند سال اخیر نسبت به بلندمدت، هنوز ۳۰ درصد کمبود بارش وجود دارد و مردم باید همچنان در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.