خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ مرکز مداخله گر سلامت در مشهد پلمب شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 - 13:57
مشهد ـ مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ مرکز غیر مجاز مداخله گر سلامت در مشهد شناسایی و پلمب شد.
مراكز،دانشگاه،فعاليت،مهر،نظارت،پزشكي،موم،غيرمجاز

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غفاریان اظهار کرد: هفت مورد از این مراکز غیرمجاز طی هفته اخیر شناسایی و مهر و موم شد.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این مراکز غیرمجاز در حوزه پوست و مو فعالیت داشتند که در قالب کارگروه مبارزه با مداخله‌گران سلامت و در راستای حفظ سلامت شهروندان این مراکز مهر و موم و پرونده آنها به مراجع قانونی ارسال شد.
وی گفت: یکی از این مراکز که در ظاهر فروشگاه لباس بود متأسفانه به فعالیت زیبایی به صورت غیرمجاز می‌پرداخت و تزریق ژل و بوتاکس و لیزر انجام می‌داد.
غفاریان افزود: در یکی دیگر از این مراکز متأسفانه پروانه مطب پزشک به اجاره داده شده بود و بدون حضور پزشک خدمات تخصصی پوست و لیزر ارائه می‌شد.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که کارگروه مبارزه با مداخله‌گران سلامت سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خود را آغاز کرده است ادامه داد: از آغاز فعالیت این کارگروه تا کنون در پی بازدیدهای به عمل آمده از مراکز مداخله‌گر سلامت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه بیش از ۱۷۰ مرکز غیرمجاز شناسایی و مهر و موم شد که ۶۴ درصد از این مراکز معادل ۱۰۹ مرکز در حوزه زیبایی (پوست و مو) فعالیت داشتند.
وی گفت: افراد فاقد مجوز و غیردرمانی در این مراکز متخلف فعالیت‌های مربوط به اعمال زیبایی و درمانی مانند تزریق ژل، بوتاکس، کاشت مو، لیزر، لیفت صورت و هایفو (جوان سازی پوست) را ارائه می‌دادند.
غفاریان با بیان این که بقیه این مراکز مداخله گر پزشکی در حوزه دندانپزشکی و طب سنتی فعالیت داشتند افزود: کارشناسان نظارت بر درمان این دانشگاه با دستور قضائی و با همکاری اداره اماکن این مراکز را شناسایی و مهر و موم کردند و تمامی متخلفان برای پیگیری پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: مردم می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۹۰ و سامانه جامع نظارت برای پیگیری ثبت کنند.