خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد تولید در صدر برنامه های شرکت پتروشیمی امیرکبیر است- اخبار نفت و انرژی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402 - 11:45
در سال جدید که به نام " مهار تورم و رشد تولید" نام گذاری شده است، رشد تولید، محور اصلی و برنامه راهبردی شرکت پتروشیمی امیرکبیر است.
كشور،پتروشيمي،صادقي،اقتصاد،توليد،شركت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید صادقی، مدیرعامل پتروشمی امیر کبیر با بیان این مطلب اعلام کرد:رشد صنعت پتروشیمی می تواند نقشی اثرگذار در تولید و اشتغال کشور داشته باشد.
وی افزود: شرکت پتروشیمی امیرکبیر یکی از واحدهای پـلی الفیـنی کشور است که با تـولیـد سالانـه 700 هزارتـن انواع پلی اتیلن سبک، سبک خـطی و سنگیـن در اقتصاد کشور نقش آفرینی می کند و برنامه شرکت در سال جدید افزایش و توسعه تولید است.
صادقی ادامه داد: شرکت پتروشیمی امیرکبیر با استفاده از مجموعه نیروی انسانی متخصص، متعهد، با تجربه و توانمند، عزم خود را جزم کرده است تا با افزایش و رشد تولید، صادرات محصولات بیشتر و ارزآوری مناسب، نقش خود را در شکوفایی و رونق هر چه بیشتر اقتصاد کشور ایفا کند.
صادقی در پایان تأکید کرد: صنعت پتروشیمی کشور از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار است که در صورت حمایت های لازم می تواند با ارزآوری مناسب تحریم های ظالمانه اقتصادی را کم رنگ کند و در اشتغال زایی و پویایی اقتصاد کشور مؤثر باشد.
انتهای پیام/