خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالانه ۱.۶ میلیون نفر در جهان بر اثر سل می میرند

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 - 15:00
مدیر گروه بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که بیماری سل قابل کنترل است، از مرگ سالانه ۱.۶ میلیون نفر در جهان بر اثر این بیماری خبر داد.
سل،درمان،بيماري

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود مردانی، با اشاره به اینکه سل در تمام کشورهای جهان مشاهده می‌شود، گفت: با تشخیص به هنگام و درمان به موقع و کامل ۷۴ میلیون نفر در جهان از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ از سل بهبود یافته و زندگی دوباره یافتند.
وی با اشاره به برخی مطالعات صورت گرفته خاطرنشان کرد: می‌توان طول دوره درمان بیماری سل را از ۶ ماه به ۳ تا ۴ ماه کاهش داد.
به گفته مردانی، اگر طول درمان ضد سل کاهش یابد علاوه بر کاهش هزینه‌های درمانی می‌توانیم باعث افزایش تمایل و انگیزه بیماران به پیگیری درمانشان شده و از مقاومت دارویی این بیماری جلوگیری کنیم و نقش موثرتری در کنترل بیماری سل داشته باشیم.