تلاش برای افزایش پرداخت تسهیلات به هنرمندان صنایعدستی البرز
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 - 11:15
کرج- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز از تلاش و برنامهریزی این اداره کل برای افزایش اعتبارات پرداخت تسهیلات به هنرمندان صنایعدستی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خاکی پیش از ظهر در جلسه با معاون و کارشناسان حوزه صنایعدستی استان البرز اظهار کرد: برنامهریزی برای تعالی صنایع دستی استان البرز و استفاده از ظرفیتهای استانی و ملی جهت توسعه این بخش، وارد فرایند اجرایی شده است.
وی ساماندهی اعتبارت تبصره ۱۸، مشاغل خانگی، روستایی و تبصره ۱۶ برای پرداخت تسهیلات را ضروری عنوان کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز با اشاره به حمایت همه جانبه اداره کل استان البرز از رویدادهای نمایشگاهی صنایع دستی گفت: برنامهریزی نظام نمایشگاهی صنایعدستی استان البرز در دستور کار قرار دارد و به زودی جزئیات حمایتهای لازم از هنرمندان صنایعدستی استان برای رونق این حوزه و سرعت بخشی به خدماترسانی اعلام میشود.