خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ بار دیگر برای مذاکره با ایران اعلام آمادگی کرد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 20:02
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر اعلام کرد که برای مذاکره با ایران آمادگی دارد.
ايران،مذاكره،آمريكا،تهديد،خبري،مقامات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر اعلام کرد که برای مذاکره با ایران آماده است.
رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در یک نشست خبری در کاخ سفید گفت: «اگر ایرانی‌ها بخواهند مذاکره کنند، من در دسترس هستم.»
البته این اولین بار نیست که ترامپ از آمادگی خود برای مذاکره با ایران سخن می‌گوید.
وی چندی پیش شماره‌ای را در اختیار سفارت سوئیس در تهران (حافظ منافع آمریکا در ایران) قرار داده بود تا در صورت لزوم به مقامات ایران تحویل داده شود.
ترامپ هفته گذشته نیز در مصاحبه با شبکه خبری فاکس‌نیوز اعلام کرد درباره آینده مذاکره با ایران خوش‌بین است و به دنبال تغییر نظام این کشور نیست.
با این حال ایران بارها تأکید کرده است که تن به مذاکره با دولت زورگو و عهدشکن آمریکا نخواهد داد و آمریکا هرگز نخواهد توانست ایران را با تحریم و تهدید به پای میز مذاکره بکشاند.
مقامات دولت ترامپ گمان می‌کردند که الگوی کره شمالی در مورد ایران نیز جواب خواهد داد اما مقاومت سرسختانه ایران به آنها ثابت کرده است که همیشه نمی‌توانند خواسته‌هایشان را با تهدید و ارعاب به کشورهای دیگر تحمیل کنند.
انتهای پیام/.