خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت بومی‌سازی ابزار‌های امدادی و درمانی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 19 اردیبهشت 1402 - 09:19
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: بومی‌سازی ابزار و دستگاه‌های حوزه امداد و نجات و همچنین درمان و توانبخشی با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت‌های هلال احمر در ۲ سال گذشته بوده است.
هلال،احمر،جمعيت،گذشته،سليماني،افزايش،مخاطرات،مواجهه،همگاني

یعقوب سلیمانی در جمع امدادگران، جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر گفت: ارائه خدمات امداد و نجات به ۷۶۵ هزار و ۶۴۸ نفر در سال گذشته نیازمند نوسازی ناوگان، افزایش ابزار‌ها و تقویت توان لجستیکی است.
از آن‌جا که اغلب این لوازم وارداتی است و تحریم‌ها نیز هزینه تهیه آن‌ها را افزایش می‌دهد؛ لزوم بومی‌سازی تولید آن‌ها بیش از همیشه احساس می‌شود.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت، به خصوص توانبخشی نیز همین مشکلات را داریم.
قطعات ارتز و پروتز اغلب از طریق واردات تامین می‌شد.
در سال گذشته همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و هدایت آن‌ها منجر به بومی‌سازی و خودکفایی ۷۰ درصدی در قطعات و لوازم ارتز شد و همچنین تست بالینی اولین دست مصنوعی الکترونیک در جمعبت هلال احمر با موفقیت انجام شد.
سلیمانی تاکید کرد: بومی‌سازی و همکاری با شرکت‌‎های دانش‌بنیان در ۲ سال گذشته شتاب گرفت و این موضوع در سال جدید هم از اولویت‌های جمعیت هلال احمر است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر افزایش خانه‌های هلال به ۶ هزار و ۶۰۰ خانه را از دستاورد‌های مهم هلال احمر در حوزه آموزش همگانی دانست و گفت: خانه‌های هلال در مناطق عشایری، روستایی و کم‌برخوردار شهری با استفاده از منابع انسانی همان منطقه و با رویکرد محله محور، آموزش‌های همگانی مواجهه با مخاطرات و کمک‌های اولیه را در بین مردم ترویج می‌دهند.
توجه به تبعات نامطلوب تغییرات اقلیمی و آموزش مواجهه با مخاطرات آن موضوعی بود که در سال گذشته بسیار بر آن تاکید کردیم و خانه‌های هلال سراسر کشور آن را در اولویت قرار دادند.
سلیمانی با تبریک صدو یکمین سالروز تاسیس هلال احمر در ایران، سرمایه اجتماعی را ستون اصلی این جمعیت خواند و گفت: جمعیت هلال احمر همه توفیقات به دست آمده در یک قرن گذشته را مدیون فعالیت داوطلبانه اعضای خود می‌داند.