خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار تورم در بحث معیشت مردم تاثیر دارد/کاهش نرخ تورم به ۴۸ درصد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 اردیبهشت 1402 - 14:57
ارومیه - معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: مهار تورم در بحث تاب آوری و معیشت مردم بسیار تاثیر دارد.
اروميه،بازديد،دولت،بيمارستان،سيزدهم،آذربايجان،غربي،اجرايي،جمهور

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری ظهر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با بیان اینکه کسی نمی‌تواند دولت را به کم کاری متهم کند چون دولت سیزدهم، دولت کار است، اظهار کرد: دولت سیزدهم تلاش زیادی انجام داد تا نرخ تورم در کشور از ۶۰ به ٤٨ درصد کاهش پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم از هیچ تلاشی در خدمت رسانی به مردم دریغ نکرده است، گفت: در بحث تولید نیز در دولت سیزدهم تولید خودرو از ٨۰۰ دستگاه در سال به یک میلیون و ۴۰۰ دستگاه افزایش یافت.
معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: امسال برای کمک به احیای دریاچه ارومیه یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شد.
محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور روز دوشنبه از طریق فرودگاه شهید باکری ارومیه وارد استان آذربایجان غربی شد و مورد استقبال استاندار و جمعی از مسؤولان اجرایی استان قرار گرفت او سپس با حضور در مزار شهدای باغ رضوان ارومیه با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل با آرمان‌های شهیدان تجدید پیمان کرد.
بازدید از بیمارستان ارومیه، شرکت در جلسه پیگیری مصوبات عمرانی و اقتصادی، دیدار با فعالان فرهنگی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، بازدید از بیمارستان اشنویه، بازدید از پروژه‌های حوزه آب و خاک در سد سلیوه، بازدید از بیمارستان نقده، بازدید از پروژه تقاطع محمدیار، بازدید از جاده مهاباد - ارومیه و بیمارستان مهاباد، بازدید از کمربندی و بیمارستان میاندوآب و پروژه‌های جاده میاندوآب - شاهین دژ از برنامه‌های سفر یک روزه معاون اجرایی رئیس جمهور به آذربایجان غربی است.