خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش صدا و سیما به خبرسازی ها درباره دریافت خودرو- اخبار رادیو و تلویزیون - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 - 22:43
روابط عمومی رسانه ملی، در پاسخ به ادعای تکراری و کذب اقدام صداوسیما در دریافت خودرو خارج از ضوابط از یکی از شرکت های خودروساز، اطلاعیه ای صادر کرد.
رسانه،ملي،ادعاي،دريافت،اقدام

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این اطلاعیه آمده است: در پاسخ به ادعای تکراری و کذب اقدام صداوسیما در دریافت خودرو خارج از ضوابط از یکی از شرکت‌های خودروساز توضیحات زیر را به استحضار افکار عمومی می‌رساند:
1- این ادعا سال گذشته نیز در جریان پیگیری رسانه ملی از دستگاه‌هایی که بر خلاف دستور رییس جمهور اقدام به دریافت غیر قانونی خودرو کرده بودند مطرح شده بود و همان زمان توسط روابط عمومی سازمان تکذیب و توضیحات لازم ارائه شد.
2- طرح مجدد این ادعای کذب دوباره در شرایطی توسط یکی از نمایندگان محترم مجلس مطرح شده که این بار هم رسانه ملی برای پیگیری ادعای دریافت خودروهای رانتی اقدام به شفاف‌سازی کرده است.
3- رسانه ملی ضمن تاکید مجدد بر عزم جزم خود در ایفای نقش مطالبه‌گری قانونی به عنوان نماینده افکار عمومی مجددا اعلام می‌کند فضاسازی‌ها، رسانه ملی را نسبت به رسالت حرفه‌ای خود مردد نخواهد ساخت.
‌‌
انتهای پیام/