خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرهیز از خرید نمونه‌های خارجی کالاهای تولید داخل

مهر | سیاسی | یکشنبه، 17 اردیبهشت 1402 - 19:29
رئیس جمهور گفت: همه بخش‌ها باید برای کمک به رشد و ارتقای کمی و کیفی تولید از خرید نمونه‌های خارجی کالاهایی که مشابه آن‌ها توسط شرکت‌های داخلی تولید می‌شود، اجتناب کنند.
رئيسي،كشور،توليدات،سوريه،تجاري،تأكيد،گسترش،داخلي،جلسه

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت با اشاره به گسترش برنامه‌ریزی کشورها برای کاهش و حذف تبادلات دلاری از چرخه معاملات‌شان، به بانک مرکزی مأموریت داد با همکاری دستگاه‌های مرتبط، زمینه‌های انجام معاملات تجاری بر اساس واحد پولی ایران و کشورهای هدف را فراهم کند.
رئیس جمهور همچنین با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران که فعالیت آن از صبح امروز آغاز شد، تولیدات به نمایش گذاشته شده شرکت‌های داخلی را افتخارآمیز توصیف و تصریح کرد: همه بخش‌ها باید برای کمک به رشد و ارتقای کمی و کیفی تولید و به ویژه تولیدات دانش‌بنیان در کشور، از خرید نمونه‌های خارجی کالاهایی که مشابه آنها توسط شرکت‌های داخلی تولید می‌شود، اجتناب کنند.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دستاوردهای سفر دو روزه خود به سوریه و امضای برنامه جامع راهبردی بلندمدت و چندین توافقنامه همکاری بین دو کشور در حوزه‌های مختلف، اجرای کامل این توافقنامه‌ها را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: بازار سوریه ظرفیت بالایی برای افزایش سطح روابط تجاری دو کشور دارد.
رئیسی در این جلسه همچنین با تأکید بر رویکرد دولت در گسترش عدالت و مقابله با فساد، خواستار تداوم اهتمام و مراقبت جدی مسئولان سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی نسبت به عدم ارائه تسهیلات ویژه و تبعیض‌آمیز شد.