خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوان‌سازی سیستم مدیریت کشور ‌در این شرایط اجتناب‌ناپذیرتر است‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 16:48
دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان گلستان گفت: جوان‌سازی سیستم مدیریت کشور یک انتخاب نیست؛ این یک ضرورت و در این شرایط اجتناب‌ناپذیرتر است.
انقلاب،اسلامي،مسير،درست،حجتي،مقننه،سيستم،نظام،مجلس،دولت،مهند ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، صاحب حجتی ظهر امروز در جمع اعضایجامعه اسلامی مهندسین استان با اشاره به روند تکاملی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اظهارکرد: 40 سالگی در ادبیات معنوی و اسلامی ما دارای اهمیت است.
این عدد معنادار است، نهضت رسول اکرم (ص) نیز در 40 سالگی رخ می‌دهد که بیانگر یک رشد و نقطه اوج و کمالی است که در این سال اتفاق می‌افتد.
در تمام این سال‌ها مسیر انقلاب درست بوده و به سمت تکامل حرکت کرده است.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان گلستان با طرح این سوال که چرا باوجود حرکت انقلاب در مسیر درست مشکلات و گرفتارهایی مانند بی‌عدالتی، حقوق‌های نجومی، وضعیت معیشتی امروز و غیره وجود دارد، افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری پیکر انقلاب حالِ خوبی دارد اما بخش‌هایی از این موضع دارای مشکل و بیماری است.
این مشکلات بیشتر متوجه قوای مجریه و مقننه است.
همه امکانات، بضاعت، توان، اختیارات و منابع کشور حسب قانون در اختیار دولت است و قوه مقننه نیز باید ریل‌گذاری صحیحی برای رسیدن به اهداف انقلاب داشته باشد.
حجتی با تأکید براینکه مجلس باید عملکردی انقلابی داشته باشد، خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌گذار است چون در این مسیر راننده نمی‌تواند با سلیقه و میل خودش از ریل خارج شود.
اگر ریل‌گذاری درست اتفاق بیفتد مسیر نیز به درستی طی می‌شود.
شاید دولت‌ها خیلی چیزها دلشان بخواهد و بخواهند لایی بکشند، شاید دلشان بخواهد این مسیر ریل نباشد بلکه اتوبان باشد؛ این مجلس است که باید ترمز دولت را بکشد، جلوی متخلفان را بگیرد، آنان را پیاده و با این موارد برخورد کند.
وی وظیفه قوه مقننه را برای اصلاح سیستم، جلوگیری و برخورد با فساد در حوزه‌های مختلف و غیره سنگین دانست و گفت: اگر قوه مقننه به وظیفه قانون‌گذاری خود خوب عمل و ریل‌گذاری خود را با قوانین عالمانه و انقلابی تضمین کند و نظارت درست و بهنگام نیز اتفاق بیفتد، سیستم نیز درست می‌شود.
اما وقتی مجلس توسط دولت شکل بگیرد این نقش وارونه می‌شود و اتفاقات ناخوشایندی رخ می‌دهد.
در صدر این موضوع مسئله برجام است که نیاز به گفتن ندارد.
حجتی یکی از موضوعات مهم در بیانیه گام دوم انقلاب را بازگشت به شعارهای اصیل و اولیه انقلاب اسلامی دانست و اظهارکرد: در گام دوم انقلاب اگر رویکردمان به شعارهای انقلاب برگردد، سنت الهی جاری خواهد شد.
اگر همه جریان‌های سیاسی چه اصلاح‌طلب و اصول‌گرا به شعارهای اولیه انقلاب برنگردیم، توفیقی پیدا نخواهیم کرد.
موضوع مدیریت جهادی، نگاه انقلابی، حساسیت در مقابل فساد و ساده‌زیستی مسئولان موارد محوری در شکل‌گیری انقلاب اسلامی بود که براساس آن کارها پیش رفت و فتوحات بزرگی به دست آمد.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان گلستان تأکید کرد: امروز مردم خواهان کسانی هستند که حق‌شان را از حلقوم مفسدان، اختلاس‌گران و سو استفاده کنندگان بگیرد.
در این بین اما نظارت، مهره اصلی سلامت یک جامعه است که نمی‌توانیم به راحتی از کنار آن عبور کنیم.
مردم در برهه‌های زمان نشان دادند دل سپرده نظام و مقام معظم رهبری هستند اما گله دارند.
دل‌سپردگی مردم به انقلاب و نظام اسلامی به معنای چشم‌پوشی از ناکارآمدی‌ دولت‌ها نیست.
حجتی جوان‌سازی سیستم مدیریت کشور را نه یک انتخاب بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر عنوان و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم و به ویژه در یک سال اخیر فرازهای بسیار مفصلی درباره سپردن کار به جوانان داشتند.
در وضعیت فعلی با توجه به مشکلاتی که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و شرایطی که دولت رقم زده و مشکلاتی که به ویژه در حوزه معیشت و اقتصاد بر گُرده مردم سوار شده است، جوان‌سازی سیستم مدیریت کشور یک انتخاب نیست؛ این یک ضرورت و در این شرایط اجتناب‌ناپذیرتر است.
وی بسیاری از مشکلاتی که در این سال‌ها به نظام و مردم تحمیل شده است را ناشی از خوی اشرافی‌گری و مستضعف‌ستیزی، کم‌کاری‌ها و رفاه‌طلبی جریان لیبرال دانست و ادامه داد: جریان لیبرال در دوره‌های بسیار زیادی از عمر بابرکت انقلاب اسلامی سکاندار مسائل اجرایی بود.
امکانات، اقدامات و تصمیمات و همه چیز در اختیار آنان قرار داشت اما به دلیل کُرنش در مقابل استکبار، عدم حساسیت در برابر فساد، رفاه‌طلبی و کم‌کاری، هزینه‌های زیادی را به مردم و نظام تحمیل کرد.
برای همین است که نجومی‌بگیران با وقاحت می‌گویند ما سهم خود را از سفره انقلاب گرفتیم.
انتهای پیام/ش